Boek nu een klusjesman in Arnhem


Klussen te doen in en om huis? Bij Hlprs vind je snel een klusjesman in omgeving Arnhem die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Arnhem via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Klusjesman Arnhem

Kun je wel wat extra hulp gebruiken tijdens het klussen? Schakel dan een klusjesman uit Arnhem in via Hlprs. Binnen no-time staat er een gescreende klusser bij jou op de stoep. Laat het klussen over aan iemand die er echt verstand van heeft!
Op het platform selecteer je vooraf een datum en tijdstip. Zo weet je zeker dat de klusser op een voor jou goed gelegen moment komt. Hierna zie je in een duidelijk overzicht alle actieve klussers bij jou in de buurt. Kies hieruit zelf welke klusser er bij jou aan de slag gaat. De keuze ligt bij jou, want jij weet natuurlijk zelf het beste aan welke eisen een goede klusser moet voldoen. Door middel van beoordelingen proberen we je een handje te helpen. We vragen onze klanten om een beoordeling te schrijven over de helper, wanneer hij of zij hier aan de slag is geweest. Krijg zo een goed beeld van wat je van de helper kunt verwachten.

Taken van de klusser

De klussers weten wel raad met allerlei soorten klusjes in en rond het huis. Gelijk nadat je de juiste klusser hebt geboekt kun je contact opnemen. Gebruik hiervoor de handige chatfunctie op de site. De ideale manier om samen de klus al een keer goed door te spreken. Geef bijvoorbeeld aan of er zaken zijn waar de klusjesman uit Arnhem rekening mee moet houden. Maak ook afspraken over het gereedschap. Ondanks dat jij hier verantwoordelijk voor bent, kan het zijn dat je het niet in huis hebt. Vraag aan de helper of hij toevallig over het juiste gereedschap beschikt. Vaak voorkomende klusjes:
Laminaat leggen
Timmer werkzaamheden
Plaatsen kranen, sloten en deuren
Meubels monteren
Het uurtarief wordt door de helper zelf bepaald. Dit wordt gebaseerd op basis van relevante werkervaring en het aanbod van klusser in de omgeving.

Hlprs Happiness Garantie

100% tevredenheid garanderen we al onze klanten met de Hlprs Happiness Garantie. Van deze garantie wordt iedereen happy! Hiermee weet je zeker dat alles goed is geregeld. Voor jou én voor de helper. We werken hierbij op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren!
Alle helpers gaan bij jou aan de slag via de Regeling dienstverlening aan huis. Zo klussen zij bij jou volledig in het ‘wit’. Geen zorgen om de administratie, deze neemt Hlprs voor je uit handen. Zo regelen wij bijvoorbeeld de facturatie. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de betaling. Dit kan achteraf. Boek het bedrag over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Tevreden over het resultaat van de helper? Door de klusser te markeren als favoriet op het platform, boek je hem of haar in de toekomst eenvoudig nog een keer.
Vragen over het boekingsproces? We helpen je graag! Neem contact op met de klantenservice. Dit kan eenvoudig door het sturen van een mail of chat met een van onze medewerkers.
Hulp nodig bij het klussen? Boek een klushulp in Arnhem!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Arnhem!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...