Boek nu een klusjesman in Barendrecht


Klusjes te doen in huis? Bij Hlprs vind je snel een gescreende klushulp in jouw regio die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Barendrecht via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel een klusjesman in regio Barendrecht

Kun je wel wat hulp gebruiken met het klussen? Dan zit je bij Hlprs goed. Wij brengen je razendsnel in contact met een gescreende klusjesman in Barendrecht. Stop met ploeteren, laat het klussen over aan iemand die er echt verstand van heeft.
Op het online platform van Hlprs selecteer je vooraf een dag en tijdstip. Zo komt de klusser zeker op een voor jou goed gelegen tijdstip. In een duidelijk overzicht zie je alle actieve klushulpen bij jou in de omgeving. Uit dit overzicht kies je zelf welke klusser er bij jou aan de slag gaat. Waarom we deze keuze bij jou leggen? Jij weet zelf natuurlijk het beste aan welke eisen een goede klusser moet voldoen. We helpen je uiteraard bij het maken van de juiste keuze. Dit doen we door middel van beoordelingen. Je leest deze beoordelingen per helpen, en zijn geschreven door klanten waar hij of zij aan de slag is geweest. Krijg zo een goed beeld van wat je kunt verwachten.

Wat doet de helper?

De klusjesmannen in Barendrecht weten wel raad met klusjes in en om het huis. Na het boeken van de klusser kun je gelijk contact opnemen via de chatfunctie op het platform. Neem samen al een keer de klus door. Geef bijvoorbeeld aan of er bijzonderheden zijn. Naast de klus is het ook handig om het over het gereedschap te hebben. Jij bent hier in principe verantwoordelijk voor. Heb je dit niet in huis? Geen probleem, vraag het even aan de helper. Misschien heeft hij het wel! Vaak voorkomende klusjes:
Timmer werkzaamheden
Laminaat leggen
Meubels monteren
Plaatsen kranen, sloten en deuren
De klussers bepalen hun eigen uurtarief. Dit wordt gebaseerd op de eigen relevante werkervaring en het aanbod van klussers in de omgeving.

Hlprs Happiness Garantie

Van de Hlprs Happiness Garantie wordt iedereen happy! Hiermee verzekeren we je ervan dat alles goed is geregeld. Niet alleen voor jou, ook voor de helper. Deze garantie werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
De helper gaat bij jou volledig in het ‘wit’ aan de slag. Alle helpers zijn namelijk werkzaam via de Regeling dienstverlening aan huis. Geen zorgen, je wordt hierdoor niet opgezadeld met bergen aan administratie. Hlprs neemt dit voor je uit handen. Jij hoeft alleen nog maar aan de betaling te denken. Dit kan achteraf, via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.

Boek nu een klusjesman in Barendrecht!

Vragen over het boekingsproces? Wij helpen je graag. Neem contact op met één van onze medewerkers. Check het handige Help Center voor direct antwoord op al jouw vragen!
Hulp nodig bij het klussen? Boek een klusjesman in Barendrecht!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind een helper in Barendrecht.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...