Boek nu een klusjesman in Bergen op Zoom


Klussen te doen in en om huis? Bij Hlprs vind je snel een klusjesman in omgeving Bergen op Zoom die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Bergen op Zoom via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Klusjesman Bergen op Zoom

Hulp nodig bij het klussen? Via Hlprs staat er binnen no-time een gescreende klusjesman uit Bergen op Zoom bij jou op de stoep. Stop met ploeteren en laat het klussen over aan een vakman!
Op ons online platform selecteer je vooraf een dag en tijdstip. Zo weet je zeker dat de klus wordt geklaard op een gunstig moment. Wel zo fijn natuurlijk. In een duidelijk overzicht zie je hierna alle actieve klussers bij jou in de omgeving. Je kiest hieruit zelf een helper. Waarom we deze keuze bij jou leggen? Jij weet natuurlijk het allerbeste aan welke eisen een goede klusser moet voldoen. Om deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, lees je beoordelingen van eerdere klanten waar de helper aan de slag is geweest.

Taken van de helper

De klusjesmannen uit Bergen op Zoom nemen tal van klussen onder handen. Nadat je de klushulp hebt geboekt kun je gelijk contact opnemen met hem of haar. Op het platform is hier een handige chatfunctie voor. Neem de klus met elkaar al een keer goed door. Geef alvast aan of er bijzonderheden zijn waar de helper rekening mee moet houden. Maak daarnaast ook afspraken over het gereedschap. Jij bent hier in principe verantwoordelijk voor, echter kan het natuurlijk zijn dat je niet de juiste spullen in huis hebt. Geen probleem, misschien beschikt de klusser er zelf wel over. Vaak voorkomende klussen:
Timmer werkzaamheden
Meubels monteren
Laminaat leggen
Plaatsen deuren, sloten en kranen

Hlprs Happiness Garantie

Een garantie waar iedereen happy van wordt! Dat is de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee verzekeren we je ervan dat alles goed is geregeld. Voor jou én voor de helper. We werken hierbij op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus.
De klusser gaat bij jou volledig in het ‘wit’ aan de slag. Dit komt doordat zij werkzaam zijn via de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Geen zorgen, de administratie nemen we voor je uit handen. Zo regelt Hlprs bijvoorbeeld de facturatie. Het enige wat jij nog hoeft te doen is achteraf betalen. Boek het bedrag eenvoudig over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Op het platform kun je helpers markeren als favoriet. Zo kun je hem of haar in de toekomst eenvoudig nog een keer boeken!
Vragen over het boekingsproces? Neem contact op met de klantenservice. Dit gaat eenvoudig door het sturen van een mail of chat met een van onze medewerkers.
Hulp nodig bij het klussen? Boek een klushulp in Bergen op Zoom.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Bergen op Zoom!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...