Boek nu een klusjesman in Boxmeer


Klussen te doen in en om huis? Bij Hlprs vind je snel een klusjesman in omgeving Boxmeer die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Boxmeer via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel een klusjesman in regio Boxmeer

Kun je wel wat extra hulp gebruiken bij het klussen? Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres. Via ons kom je razendsnel in contact met een gescreende klusjesman in Boxmeer. Stop met ploeteren en laat het klussen over aan een echte vakman!
Op het online platform van Hlrps selecteer je vooraf een dag en tijdstip. Zo ben je ervan verzekerd dat de klusser op een voor jou goed gelegen moment komt. In een duidelijk overzicht zie je alle actieve klussers bij jou in de omgeving. Je maakt uit dit overzicht helemaal zelf de keuze wie er bij jou aan de slag gaat. Om deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, helpen we je een handje. Zo lees je beoordelingen over het geleverde resultaat van de helper. Deze beoordelingen zijn geschreven door andere klanten. Krijg zo een goed beeld wat je van de helper kunt verwachten.

Taken van de helper

Laminaat leggen
Meubels monteren
Plaatsen van deuren, kranen en sloten
Timmer werkzaamheden
De klushulpen bepalen hun eigen uurtarief. Dit wordt gebaseerd op basis van de eigen relevante werkervaring en het aanbod van klussers in de omgeving.

Hlprs Happiness Garantie

Van de Hlprs Happiness Garantie wordt iedereen happy! Hiermee verzekeren we je ervan dat alles goed is geregeld, voor jou én voor de helper. Wel zo fijn natuurlijk! We werken hierbij op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren.
De klusser die bij jou aan de slag gaat, is werkzaam via de Regeling dienstverlening aan huis. Hierdoor werkt hij of zij volledig legaal. Geen zorgen, we zadelen je niet op met stapels aan administratie. Dit wordt voor je uit handen genomen. Het enige waar jij nog aan hoeft te denken is de betaling. Dit kan achteraf, via een iDEAL overboeking of maak gebruik van een automatische incasso.
Ben je tevreden over het geleverde resultaat van de helper? Boek hem of haar eenvoudig nog een keer! Markeer de helper als favoriet op het platform, een volgende boeking is nog nooit zo makkelijk geweest!
Vragen over het boekingsproces? Of kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. .
Laat het klussen over aan een vakman! Boek een klusjesman in Boxmeer!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind een helper in Boxmeer!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...