Boek nu een klusjesman in Dantumadeel


Klusjes te doen in huis? Bij Hlprs vind je snel een gescreende klushulp in jouw regio die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Dantumadeel via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo prettig als je zelf kiest wie er bij jou thuis komt. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers beginnen met een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help!

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
Meubels in elkaar zetten
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Klusjesman nodig in Dantumadeel?

Blijven de klusjes in huis maar liggen? Voor een klusjesman in Dantumadeel ben je bij Hlprs aan het juiste adres! Binnen een aantal klikken heb jij een geschikte klusser geboekt die op een voor jou gewenst moment komt klussen. Waarom zelf doen als je er makkelijk en snel iemand voor kan inschakelen?
Hoe het boeken werkt? Heel makkelijk! Geef je wensen aan en selecteer vervolgens een van de klussers bij jou in de buurt. Bij Hlprs ligt de regie volledig in jouw handen, je kiest helemaal zelf welke klusser er bij jou aan de slag gaat! Waarom we deze keuze bij jou leggen? Jij weet zelf natuurlijk het beste aan welke eisen een goede klusser moet voldoen! Om deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, helpen we je een eind op weg. Zo kun je bij het maken van een keuze, de profielen van de klussers bekijken met daar eventueel beoordelingen van andere klanten. Ook kun je zien welke stappen de klushulp heeft doorlopen in de screening, dat kan een telefonisch intakegesprek zijn met een van de medewerkers van Hlprs, een ID-check of een aanvullende vragenlijst.

De werkzaamheden van de klusjesmannen

De klushulpen die werken via Hlprs helpen jou graag met allerlei klusjes in en om het huis. Jij hoeft alleen maar te zorgen voor het juiste gereedschap. Heb je dit niet in huis? Neem dan van tevoren contact op met de handyman, misschien heeft beschikt hij wel over het juiste materiaal. Kun je meteen even de klus doorspreken. Via het platform kies je zelf eenvoudig een helper. Ook kun je voorafgaand aan de klus eenvoudig andere zaken doorspreken. Vaak uitgevoerde klussen zijn:
Kleine reparatiewerkzaamheden
Verven en behangen
Laminaat leggen
Meubels monteren
Alle klusjesmannen bepalen hun eigen tarief. Dit doen ze op basis van hun eigen ervaring en het aanbod van klussers in de regio.

Waarom Hlprs?

Via Hlprs kom je snel in contact met ervaren klusjesmannen. Via een duidelijk overzicht zie je het aanbod van actieve klussers bij jou in de buurt. Hieruit kies jij zelf een handyman die jou het meest geschikt lijkt. Is je boeking geaccepteerd, dan kun je gemakkelijk contact leggen met de helper om de werkzaamheden te bespreken.
Alle helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis, een regeling speciaal voor particulieren voor het laten uitvoeren van werkzaamheden in en om het huis. Hierdoor werken de klushulpen volledig wit. Je hoeft je hierdoor niet bezig te houden met administratie. En de facturatie? Die doen wij voor jou! Maak na de klus het factuurbedrag over via een veilige iDEAL-betaling of automatische incasso. Dat is het enige wat je hoeft te doen, makkelijk hè? Is de klusser goed bevallen? Boek 'm dan eenvoudig opnieuw via de favorieten-functie! Hiermee staat in een handomdraai je favoriete dienstverlener weer bij jou op de stoep.

Boek snel een klusjesman in Dantumadeel!

Dringend hulp nodig bij het klussen? Boek een klusjesman in Dantumadeel, handig joh!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Dantumadeel

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...