Boek nu een klusjesman in Delft


Klussen te doen in en om huis? Bij Hlprs vind je snel een klusjesman in omgeving Delft die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Delft via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Klusjesman Delft

Geen tijd om te klussen? Of heb je er simpelweg gewoon geen zin in? Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres. Binnen no-time staat er een gescreende klusjesman uit Delft bij jou op de stoep. Laat het klussen over aan een vakman!
Via het online platform kies je helemaal zelf een klushulp. Jij weet natuurlijk zelf het beste aan welke eisen een goede klusser moet voldoen. Selecteer eerst een dag en tijdstip waarop je wilt dat de klus wordt geklaard. Hierna zie je in één duidelijk overzicht alle actieve klussers bij jou in de buurt. Hieruit maak jij dus dé keuze. We helpen je een handje om deze keuze zo makkelijk mogelijk te maken. Op het platform lees je beoordelingen over de helper. Deze zijn geschreven door andere klanten waar hij of zij aan de slag is geweest. Krijg zo een duidelijk beeld wat je van de helper kunt verwachten.

Taken van de klusser

De helpers helpen je graag met klusjes in en rond het huis. Nadat je een klusjesman uit Delft hebt geboekt, kun je contact opnemen via de chatfunctie op het platform. Ideaal om samen de klus al een keer door te spreken. Zijn er bijvoorbeeld bijzonderheden waar de klusser extra rekening mee moet houden? Daarnaast ook handig om het gelijk over het gereedschap te hebben. Jij bent hier in principe verantwoordelijk voor. Heb je dit niet in huis? Vraag aan de helper of hij hier misschien over beschikt. Vaak voorkomende klusjes:
Timmer werkzaamheden
Laminaat leggen
Meubels monteren
Plaatsen van kranen, sloten en deuren
De klusjesmannen die werkzaam zijn via Hlprs bepalen hun eigen uurtarief. Dit wordt gebaseerd op de eigen relevante werkervaring en het aanbod van klussers in de omgeving.

100% tevredenheid

100% tevredenheid garanderen we onze klanten met de Hlprs Happiness Garantie. Je kunt hier optioneel gebruik van maken, maar wij raden het zeker aan! Van deze garantie wordt iedereen happy! Je weet zo zeker dat alles goed is geregeld. Voor jou én voor de klusser.
De klusser die bij jou aan de slag gaat, doet dit volledig in het ‘wit’. Dit komt omdat al de helpers werkzaam zijn via de Regeling dienstverlening aan huis’. Hlprs neemt de administratie voor je uit handen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de betaling. Dit kan achteraf door het bedrag over te boeken via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Is de helper goed bevallen? Markeer hem of haar als favoriet op het platform. Zo boek je de klusser in de toekomst eenvoudig nog een keer.
Vragen over het boekingsproces? Neem gemakkelijk contact op met de klantenservice. Dit kan eenvoudig het sturen van een mail of chat met een van onze medewerkers.
Hulp nodig bij het klussen? Boek een klusjesman in Delft!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Delft vind je een helper:

Delft Centrum Delft Noord Delft Zuid Delft West Delft Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...