Boek nu een klusjesman in Den Bosch


Klussen te doen in en om huis? Bij Hlprs vind je snel een klusjesman in omgeving Den Bosch die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Den Bosch via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Klusjesman Den Bosch

Beschik jij over twee linkerhanden? Of heb je simpelweg geen tijd om te klussen? Dan ben je bij Hlprs aan het juist adres. Binnen no-time staat er een gescreende klusjesman uit Den Bosch bij jou op de stoep.
Op het platform selecteer je vooraf een datum en tijd. Zo weet je zeker dat de helper op een voor jou gunstig moment komt klussen. Hierna zie je in een overzicht alle klushulpen bij jou in de omgeving. Hieruit kies je zelf een geschikte helper. Waarom we deze keuze bij jou leggen? Wie weet er beter aan welke eisen een goede klusser voor jou moeten voldoen dan jijzelf? Niemand natuurlijk! Uiteraard proberen we om deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Zo lees je beoordelingen over de helper. Deze zijn geschreven door andere klanten. Krijg hierdoor een goed beeld wat je van de helper kunt verwachten.

Taken van de klusser

De klusjesmannen uit Den Bosch voeren tal van klussen uit in en rond het huis. Gelijk na het boeken van de helper kun je contact opnemen. Gebruik hiervoor de handige chatfunctie op het platform. Neem samen al een keer de klus door, geef aan of er zaken zijn waar de helper rekening mee moet houden. Maak daarnaast ook afspraken over het gereedschap. In principe ben jij hier verantwoordelijk voor. Heb je dit niet in huis? Misschien beschikt de helper er wel over! Vaak voorkomende klusjes:
Meubels monteren
Timmer werkzaamheden
Laminaat leggen
Plaatsen van kranen, sloten en deuren
De klussers bepalen hun eigen uurtarief. Dit tarief wordt gebaseerd op het aanbod van vakmannen in de omgeving en de eigen relevante werkervaring.

100% tevredenheid

100% tevredenheid, dit garanderen we al onze klanten met de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee verzekeren we je ervan dat alles goed is geregeld. Niet alleen voor jou, ook voor de helper. Wel zo fijn! Deze garantie werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
Regeling dienstverlening aan huis is de naam van de regeling waaronder alle helpers werkzaam zijn. Hierdoor gaan zij bij jou volledig in het ‘wit’ aan de slag. De administratie wordt voor je geregeld. Het enige waar jij nog aan hoeft te denken is de betaling. Dit kan achteraf. Boek het bedrag over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Tevreden met het geleverde resultaat van de helper? Markeer hem of haar als favoriet op het platform en boek in de toekomst nog een keer!
Vragen over het boekingsproces? Neem contact op met de klantenservice. Dit kan door het sturen van een mail of chat met een van onze medewerkers.
Hulp nodig bij het klussen? Boek een klusjesman in Den Bosch!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Den Bosch vind je een helper:

Den Bosch Centrum Den Bosch Noord Den Bosch Zuid Den Bosch West Den Bosch Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...