Boek nu een klusjesman in Den Haag


Klussen te doen in en om huis? Bij Hlprs vind je snel een klusjesman in omgeving Den Haag die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Den Haag via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in Den Haag.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de klusjesmannen die in Den Haag actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman in Den Haag bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen in Den haag helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in Den Haag en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt klussen, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Klusjesman Den Haag

Hulp nodig bij het klussen? Via het online platform van Hlrps kom je binnen no-time in contact met een gescreende klusjesman in Den Haag! Blijf niet ploeteren en laat de klus over aan iemand die er echt verstand van heeft!
Door het vooraf selecteren van een dag en tijdstip, weet je zeker dat de klusser op een voor jou gelegen tijdstip komt! Op het platform zie je in een duidelijk overzicht alle actieve klusjesmannen in Den Haag. Hieruit maak je helemaal zelf de keuze voor een geschikte helper. Waarom we deze keuze overlaten aan jou? Jij weet zelf het beste aan welke eisen een goede klusser moet voldoen. Natuurlijk proberen we deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Zo lees je op de site beoordelingen over eerder geleverd resultaat van de helper. Deze beoordelingen zijn geschreven door eerdere klanten. Zo krijg je een goed beeld wat je van de klusjesman kunt verwachten!

Taken van de helper

De klusjesmannen in Den Haag weten overal wel raad mee. Ze helpen je maar al te graag met verschillende klussen in en om het huis. Nadat je een klusser hebt geboekt kun je gelijk contact opnemen via de handige chatfunctie op het platform. Een makkelijke manier om de klus samen al een keer door te spreken. Maak ook gelijk afspraken over het gereedschap. In principe ben jij hier verantwoordelijk voor. Mocht je hier niet over beschikken, vraag de klusser dan of hij of zij het in huis heeft. Vaak voorkomende klusjes:
Meubels monteren
Schilderen
Timmer werkzaamheden
Laminaat leggen
Plaatsen van kranen, sloten en deuren
De klusjesman in Den Haag bepaalt zijn eigen tarief. Dit doen de klussers op basis van de eigen relevante werkervaring en het aanbod van klushulpen in Den Haag.

Hlprs Happiness Garantie

Heb je een geschikte klusjesman in Den Haag gevonden? Dan kun je gebruik maken van de Hlprs Happiness Garantie. Dit is optioneel, maar wij raden het zeker aan! We verzekeren je hiermee dat alles goed is geregeld. Voor jou én voor de helper. Wel zo fijn!
Alle klussers zijn werkzaam via de Regeling dienstverlening aan huis. Hiermee gaan zij bij jou volledig in het ‘wit’ aan de slag. Geen zorgen, je komt niet met stapels aan administratie te zitten. Dit neemt Hlprs voor je uit handen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de betaling. Dit kan gemakkelijk door het bedrag achteraf over te boeken via iDEAL. Je kunt ook gebruik maken van een automatische incasso.
Tevreden over het kwaliteit van de helper? Je kunt hem of haar eenvoudig nog een keer boeken! Doe dit door de helper op het platform te markeren als favoriet.
Vragen over het boekingsproces? Check dan ons Help Center.

Boek nu een klusjesman in Den Haag

Hulp nodig bij het klussen? Boek een klusjesman in Den Haag!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Den Haag vind je een klusjesman:

Den Haag Centrum Den Haag Noord Den Haag Zuid Den Haag West Den Haag Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...