Boek nu een klusjesman in Deventer


Klussen te doen in en om huis? Bij Hlprs vind je snel een klusjesman in omgeving Deventer die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Deventer via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Klusjesman Deventer

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het klussen? Schakel een van de gescreende klusjesmannen uit Deventer in. Via het online platform van Hlrps kom je razendsnel in contact met een klusser bij jou in de buurt. Stop met ploeteren en laat de klus klaren door een echte vakman!
Vooraf selecteer je een dag en tijdstip. Geef aan waarop het voor jou goed uitkomt dat de helper langs komt. Hierna zie je in een duidelijk overzicht alle actieve helpers bij jou in de omgeving. Bij Hlprs houdt je de regie volledig in eigen handen. Wel zo fijn wanneer je iemand in en rond je huis laat klussen. Uit het overzicht kies je zelf welke helper er bij jou aan de slag gaat. Om deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, helpen we je uiteraard een handje. Zo lees je beoordelingen van eerdere klanten over de helper. Deze zijn geschreven nadat de helper hier aan de slag is geweest. Weet zo precies wat je van de helper kunt verwachten.

100% tevredenheid

De Hlprs Happiness Garantie: hiervan wordt iedereen happy! We verzekeren je ervan dat alles goed is geregeld. Niet alleen voor jou, ook voor de helper! Wel zo fijn! We werken hierbij op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren.
Alle helpers gaan volledig in ‘wit’ bij jou aan de slag. Zij vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis. Geen zorgen, je wordt niet opgezadeld met stapels aan administratie. Dit neemt Hlprs voor je uit handen. Het enige waar jij aan hoeft te denken is de betaling achteraf. Boek het bedrag eenvoudig over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.

Taken van de helper

De klussers nemen veel verschillende klusjes onder handen. Na de boeking kun je gelijk contact opnemen met de klusjesman uit Deventer. We raden aan om hier de handige chatfunctie op het platform voor te gebruiken. Spreek samen al een keer goed door wat er allemaal moet gebeuren. Geef bijvoorbeeld ook aan of er bijzonderheden zijn voor de klusser. Afspraken over het gereedschap kunnen zo ook eenvoudig worden gemaakt. Jij bent hier in principe verantwoordelijk voor. Heb je het niet in huis? De helper misschien wel! Vaak voorkomende klusjes:
Laminaat leggen
Meubels monteren
Timmer werkzaamheden
Plaatsen van kranen, sloten en deuren
Het uurtarief wordt door de klushulpen zelf bepaald. Dit doen zij op basis van het aanbod van klussers in de regio en de eigen relevante werkervaring.
Tevreden over de klus kwaliteiten van de helper? Markeer hem dan als favoriet op het platform. Zo boek je hem of haar eenvoudig nog een keer.
Vragen over het boekingsproces? Check dan ons Help Center.
Hulp nodig bij het klussen? Boek een klusjesman in Deventer!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Deventer vind je een helper:

Deventer Centrum Deventer Noord Deventer Zuid Deventer West Deventer Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...