Boek nu een klusjesman in Dordrecht


Klussen te doen in en om huis? Bij Hlprs vind je snel een klusjesman in omgeving Dordrecht die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Dordrecht via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Klusjesman Dordrecht

Geen tijd óf simpelweg geen zin om te klussen? Hlprs biedt oplossing! Via het online platform van Hlprs kom je razendsnel in contact met een gescreende klusjesman in Dordrecht. Bespaar je vrije tijd en laat de klus klaren door een echte vakman!
Op het platform selecteer je vooraf een dag en tijdstip. Zo ben je ervan verzekerd dat de klus wordt geklaard op een moment dat het voor jou goed uitkomt. In een duidelijk overzicht zie je alle actieve klussers bij jou in de buurt. Kies een klushulp die voldoet aan jouw eisen. Om je te helpen bij het maken van deze keuze, helpen we je een handje. Zo lees je over elke helper beoordelingen. Deze zijn geschreven door eerdere klanten waar de helper heeft gewerkt. Krijg zo een goed beeld wat je van de helper kunt verwachten!

Wat doet de klushulp?

Klusjes in en om het huis, de helpers weten overal raad mee. Op het platform kun je gelijk na de boeking contact opnemen met de helper. Gebruik hiervoor de handige chatfunctie. Makkelijk om de klus al een keer door te spreken. Zijn er bij bijzonderheden waar de klusjesman uit Dordrecht extra rekening mee moet houden? Maak ook gelijk afspraken over het gereedschap. Ondanks dat jij hier wel verantwoordelijk voor bent, kan het zijn dat je hier niet over beschikt. Vraag dan aan de helper of hij het misschien is huis heeft! Vaak voorkomende klussen:
Meubels monteren
Plaatsen van kranen, sloten en deuren
Laminaat leggen
Timmer werkzaamheden
Schilderen

Hlprs Happiness Garantie

100% tevredenheid, dit bieden we al onze klanten met de Hlprs Happiness Garantie. Je kunt hier optioneel gebruik van maken, maar wij raden het zeker aan! We verzekeren jou hiervan dat alles goed is geregeld. Voor jou én voor de klusjesman. Wel zo fijn!
De klussers werken bij jou volledig in het ‘wit’. Alle helpers werkzaam via Hlprs vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis. Hlprs regelt de administratie. Het enige waar jij aan hoeft te denken is de betaling. Gebruik een automatische incasso of boek het eenvoudig over via iDEAL.
Markeer een helper als favoriet op het platform! Dit is handig wanneer het resultaat van de klusser goed is bevallen. Boek hem of haar zo eenvoudig nog een keer.
Vragen over het boekingsproces? Check dan ons Help Center.
Geen tijd om te klussen? Boek een klusjesman in Dordrecht!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Dordrecht vind je een helper:

Dordrecht Centrum Dordrecht Noord Dordrecht Zuid Dordrecht West Dordrecht Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...