Boek nu een klusjesman in Etten-Leur


Klussen te doen in en om huis? Bij Hlprs vind je snel een klusjesman in omgeving Etten-Leur die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Etten-Leur via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Klusjesman Etten-Leur

Hulp nodig bij het klussen? Via Hlprs staat er binnen no-time een gescreende klusjesman uit Etten-Leur op de stoep. Stop met ploeteren en laat het klussen over aan een echte vakman.
Via het online platform zie je in een duidelijk overzicht alle actieve helpers bij jou in de omgeving. Selecteer vooraf een dag en tijdstip, zo weet je zeker dat de klusser op een voor jou gelegen moment komt. Wel zo makkelijk. De keuze voor een juiste klushulp maak je helemaal zelf. Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt, helpen we je een handje. Zo vragen we eerdere klanten om beoordelingen te schrijven over het geleverde werk van de helper. Krijg zo een goed beeld wat je van de helper kunt verwachten.

Taken van de klusser

De klusjesmannen uit Etten-Leur weten wel raad met klusjes in en rond het huis. Na het boeken van de helper kun je meteen contact opnemen met hem of haar. We raden aan om hier de chatfunctie op het platform voor te gebruiken. Een makkelijke manier om alvast afspraken te maken over het gereedschap. In principe ben jij hier verantwoordelijk voor. Heb je dit niet in huis? Geen probleem, misschien heeft de helper het wel liggen. Spreek daarnaast ook de klus een keer door. Geef bijvoorbeeld aan of er bijzonderheden zijn waar de klusser extra rekening mee moet houden. Vaak voorkomende klussen:
Meubels monteren
Timmer werkzaamheden
Plaatsen van kranen, sloten en deuren
Laminaat leggen
Het uurtarief wordt door de helper zelf bepaald, gebaseerd op het aanbod van vakmannen in de omgeving en de eigen relevante werkervaring.

Hlprs Happiness Garantie

100% tevredenheid, dat garanderen we onze klanten met de Hlprs Happiness Garantie. Van deze garantie wordt iedereen happy. Hiermee weet je zeker dat alles goed is geregeld, voor jou én voor de klushulp.
Alle helpers zijn werkzaam via de Regeling dienstverlening aan huis. Hierdoor gaan zij bij jou volledig in het ‘wit’ aan de slag. Geen zorgen, Hlprs neemt de administratie voor je uit handen. Jij hoeft alleen nog maar de betaling te verrichtten. Dit kan achteraf. Boek het bedrag over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Tevreden over het geleverde resultaat van de klusser? Markeer de helper als ‘favoriet’ op het platform. Zo boek je hem of haar in de toekomst eenvoudig nog een keer!
Vragen over het boekingsproces? We helpen je graag! Neem contact op met de klantenservice door het sturen van een mail of chat met een van onze medewerkers.
Hulp nodig bij het klussen? Boek een klusjesman in Etten-Leur!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Etten-Leur vind je een helper:

Etten-Leur Centrum Etten-Leur Noord Etten-Leur Zuid Etten-Leur West Etten-Leur Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...