Boek nu een klusjesman in Gouda


Klussen te doen in en om huis? Bij Hlprs vind je snel een klusjesman in omgeving Gouda die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Gouda via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Klusjesman Gouda

Beschik je over twee linkerhanden? Of heb je simpelweg geen tijd om te klussen? Dan ben je bij Hlrps aan het juiste adres. Binnen no-time gaat er een gescreende klusjesman uit Gouda bij jou aan de slag. Stop met ploeteren en laat het klussen over aan iemand die er echt verstand van heeft.
Op het platform selecteer je vooraf een dag en tijdstip. Zo weet je zeker dat de klus wordt uitgevoerd op een voor jou gunstig moment. In een duidelijk overzicht zie je hierna alle actieve klussers bij jou in de omgeving. De keuze voor een juiste klusser maak je helemaal zelf. Deze keuze leggen we bij jou, omdat jij zelf natuurlijk het beste weet aan welk eisen een goede klusser moet voldoen. We vragen onze klanten om een beoordeling te schrijven, wanneer een helper heeft geklust. Krijg zo een goed beeld wat je van de helper kunt verwachten.

Taken van de klusser

De klusjesmannen uit Gouda nemen allerlei soorten klusjes in en om het huis onder handen. Na het boeken van de klushulp kun je direct contact opnemen met hem of haar. Gebruik hiervoor de chatfunctie op het platform. Neem samen de klus al een keer door. Geef bijvoorbeeld aan of er zaken zijn waar de klusser rekening mee moet houden. Maak ook afspraken over het gereedschap. Jij bent hier in principe verantwoordelijk voor. Mocht je dit niet in huis hebben? Geen probleem, vraag het aan de helper. Misschien heeft hij het wel in huis! Vaak voorkomende klusjes:
Timmer werkzaamheden
Laminaat leggen
Meubels monteren
Plaatsen van kranen, sloten en deuren
Het uurtarief wordt door de klussers zelf bepaald. Dit wordt gebaseerd op basis van de eigen relevante werkervaring of het aanbod van vakmannen in de omgeving.

Hlprs Happiness Garantie

Wil je zeker weten dat alles goed is geregeld? Maak dan gebruik van de Hlprs Happiness Garantie. Van deze garantie wordt iedereen happy! Hiermee garanderen we al onze klanten 100% tevredenheid. We werken hierbij op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren!
De klusjesman die bij jou aan de slag gaat, doet dit volledig in het ‘wit’. Hij of zij is werkzaam via de Regeling dienstverlening aan huis. Geen zorgen, de administratie wordt voor je geregeld. Jij hoeft alleen nog maar de betaling te voldoen. Dit kan achteraf. Boek het bedrag over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Tevreden over het geleverde resultaat van de klusser? Door hem of haar als favoriet te markeren op platform, boek je deze helper in de toekomst makkelijk nog een keer!
Vragen over het boekingsproces? Wij helpen je graag. Check ons Help Center.
Hulp nodig bij het klussen? Boek een klusjesman in Gouda!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Gouda vind je een helper:

Gouda Centrum Gouda Noord Gouda Zuid Gouda West Gouda Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...