Boek nu een klusjesman in Groningen


Klussen te doen in en om huis? Bij Hlprs vind je snel een klusjesman in omgeving Groningen die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Groningen via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Klusjesman Groningen

Beschik je over twee linkerhanden? Of heb je simpelweg geen tijd om te klussen? Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres. Binnen no-time staat er een gescreende klusjesman uit Groningen bij jou op de stoep. Laat de klus klaren door iemand die er verstand van heeft!
Voordat je een klusser kunt boeken, selecteer je eerst een dag en tijdstip. Zo weet je zeker dat de helper op een voor jou gelegen moment komt klussen. Op het platform zie je in een duidelijk overzicht alle actieve klussers bij jou in de buurt. Hieruit kies jij helemaal zelf welke vakman er bij jou aan de slag gaat. Waarom we deze keuze overlaten aan jou? Jij weet natuurlijk het beste aan welke eisen een goede klusser moet voldoen! We helpen je een handje, om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Zo vragen we al onze klanten om een beoordeling te geven over het geleverde werk. Krijg zo een goed beeld wat je van de helper kunt verwachten.

Taken van de klusser

De klusjesmannen in Groningen klaren verschillende klussen in en om het huis. Na de boeking kun je gelijk contact opnemen met de klushulp. Gebruik hiervoor de handige chatfunctie op het platform. Spreek samen de klus al een keer door. Maak ook afspraken over het gereedschap. In principe ben je hier zelf verantwoordelijk voor. Mocht je hier niet over beschikken? Vraag het aan de klushulp! Misschien heeft hij of zij het wel in huis. Vaak voorkomende klusjes:
Laminaat leggen
Timmer werkzaamheden
Schilderen
Plaatsen van kranen, sloten en deuren
Meubels monteren
De vakmannen bepalen hun eigen uurtarief. Dit wordt gebaseerd op de eigen relevante werkervaring en het aanbod van klussers in de regio.

Hlprs Happiness Garantie

Met de Hlprs Happiness Garantie bieden we al onze klanten 100% tevredenheid. Van deze garantie wordt iedereen happy! We verzekeren je ervan dat alles goed is geregeld, voor jou én voor de helper! Wel zo fijn!
De klusser gaat bij jou volledig in het ‘wit’ aan de slag. Dit komt omdat alle helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis. Denk niet aan bergen administratie. Dit wordt door Hlprs voor je uit handen genomen. Het enige waar jij nog aan hoeft te denken is de betaling. Dit kan achteraf. Boek het desbetreffende bedrag eenvoudig over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Is de helper aan de slag geweest en zou je hem of haar in de toekomst nog wel een keer willen boeken? Maak dan gebruik van de favorieten functie op het platform. Door de klusser te markeren als favoriet boek je hem of haar later eenvoudig nog een keer.
Vragen over het boekingsproces? Neem direct contact op met de klantenservice. Chat met een van onze medewerkers of stuur een mail.
Laat het klussen over aan een vakman! Boek een klusjesman in Groningen!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Groningen vind je een helper:

Groningen Centrum Groningen Noord Groningen Zuid Groningen West Groningen Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...