Boek nu een klusjesman in Helmond


Klussen te doen in en om huis? Bij Hlprs vind je snel een klusjesman in omgeving Helmond die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Helmond via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Klusjesman Helmond

Via Hlprs staat er binnen no-time een gescreende klusjesman uit Helmond bij jou voor de deur! Ideaal wanneer je over twee linkerhanden beschikt of simpelweg geen tijd hebt om te klussen. Stop met ploeteren en laat het klussen over aan iemand die er echt verstand van heeft.
Doordat je op het platform vooraf een dag en tijdstip selecteert, komt de klusser altijd op een gelegen moment. Wel zo fijn! In een duidelijk overzicht zie je alle actieve klussers bij jou in de regio. Kies hieruit helemaal zelf wie er bij jou aan de slag gaat. Waarom we deze keuze overlaten aan jou? Jij weet zelf natuurlijk het beste aan welke eisen een goede klusser moet voldoen! We proberen om deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Zo lees je beoordelingen van eerdere klanten. Deze zijn geschreven nadat de helper daar aan de slag is geweest. Weet zo precies wat je van de helper kunt verwachten!

Welke klusjes worden er geklaard?

Klusjes in en om het huis, de klusjesmannen uit Helmond weten overal wel raad mee. Nadat je een geschikte helper hebt geboekt, kun je gelijk contact opnemen met hem of haar. We raden aan om hier de chatfunctie op het platform voor te gebruiken. Neem samen de klus al een keer door. Geef aan of er bijzonderheden zijn waar de helper extra rekening mee moet houden. Maak ook afspraken over het gereedschap. In principe ben jij hier verantwoordelijk voor. Natuurlijk kun je altijd aan de helper vragen of hij hier over beschikt, wanneer jij het niet in huis hebt. Vaak voorkomende klusjes:
Plaatsen van kranen, sloten en deuren
Timmer werkzaamheden
Laminaat leggen
Meubels monteren
De klushulp bepaalt zijn of haar eigen uurtarief. Dit tarief baseren zij op basis van het aanbod van vakmannen in de omgeving en de eigen relevante werkervaring.

100% tevredenheid

100% tevredenheid, dat garanderen we met de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee verzekeren we je ervan dat alles goed is geregeld, voor jou én voor de helper. Wel zo fijn! We werken hierbij op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
Alle klussers werkzaam via Hlprs vallen onder Regeling dienstverlening aan huis. Hiermee werken zij bij jou volledig in het ‘wit’. De administratie neemt Hlprs voor je uit handen. De betaling is het enige wat jij nog hoeft te doen. Dit doe je achteraf. Boek het bedrag over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Via de favorieten functie op het platform kun je de helper markeren. Hiermee boek je hem of haar in de toekomst eenvoudig nog een keer. Ideaal wanneer je tevreden bent over het geleverde resultaat.
Vragen over het boekingsproces? Neem direct contact op met de klantenservice. Chat met een van onze medewerkers of stuur een mail.
Hulp nodig bij het klussen? Boek een klusjesman in Helmond.

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Helmond vind je een helper:

Helmond Centrum Helmond Noord Helmond Zuid Helmond West Helmond Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...