Boek nu een klusjesman in Hilversum


Klusjes te doen in huis? Bij Hlprs vind je snel een gescreende klushulp in jouw regio die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Hilversum via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel een klusjesman in regio Hilversum

Voor een gescreende klusjesman in Hilversum ben je bij Hlprs aan het juiste adres. Via ons online platform kom je razendsnel in contact met een echte vakman. Stop met ploeteren en laat het klussen over aan iemand die er echt verstand van heeft.
Via het onlineplatform van Hlprs zie je in een duidelijk overzicht alle klussers bij jou in de buurt. Door vooraf een dag en tijdstip te selecteren, weet je zeker dat de klusser op een voor jou gelegen moment komt. Wel zo fijn! Bij Hlprs ligt de regie volledig in jouw handen, je kiest helemaal zelf welke klusser er bij jou aan de slag gaat! Waarom we deze keuze bij jou leggen? Jij weet zelf natuurlijk het beste aan welke eisen een goede klusser moet voldoen! Om deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, helpen we je een eind op weg. Zo lees je beoordelingen over de helpers, geschreven door eerdere klanten. Wie staat er dichterbij de geleverde kwaliteit van de helper dan zij? Niemand natuurlijk!

Wat wordt er geklust?

De klussers die werkzaam zijn via Hlprs, weten in en rond het huis overal wel raad mee. Nadat je je favoriete klusjesman uit Hilversum hebt geboekt, kun je gelijk contact opnemen met hem of haar via de handige chatfunctie op het platform. Ideaal om samen de klus al een keer door te spreken. Wat moet er precies gebeuren? Zijn er bijzonderheden waar de klushulp rekening mee moet houden? Maak ook gelijk afspraken over het gereedschap. In principe ben jij hier verantwoordelijk voor. Heb je het niet in huis? Vraag het aan de helper. Misschien beschikt hij of zij er wel over! Vaak voorkomende taken van de klussers:
Timmer werkzaamheden
Meubels monteren
Plaatsen sloten, deuren en kranen
Laminaat leggen
Is de klusser bij jou aan de slag geweest en ben je tevreden over het resultaat? Op het platform kun je hem of haar markeren als favoriet. Zo boek je de helper in de toekomst eenvoudig nog een keer!
De klusjesmannen hanteren een eigen uurtarief. Tarieven kunnen verschillen per regio en per klus, afhankelijk van bijvoorbeeld ervaring en het aanbod van andere klussers in de omgeving.

Hlprs Happiness Garantie

100% tevredenheid, wie wil dat nou niet? Dit garanderen wij al onze klanten met de Hlprs Happiness Garantie. Je weet zo zeker dat alles goed is geregeld. Niet alleen voor jou, ook voor de helper! Wel zo fijn!
De klusser gaat bij jou volledig legaal aan de slag. Hij of zij werkt via de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Geen zorgen, je wordt niet opgezadeld met bergen aan administratie. Het enige wat jij nog hoeft te doen is achteraf de betaling. De rest neemt Hlprs voor je uit handen. Het factuurbedrag kun je eenvoudig overboeken via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso. De helpers bepalen hun eigen uurtarief, gebaseerd op de eigen werkervaring en het aanbod van vakmannen in de regio.

Boek nu een klusjesman in Hilversum!

Vragen over het boekingsproces? Wij helpen je graag. Neem contact op met één van onze medewerkers. Check het handige Help Center voor direct antwoord op al jouw vragen!
Hulp nodig bij het klussen? Boek een klusjesman in Hilversum!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Hilversum vind je een helper:

Hilversum Centrum Hilversum Noord Hilversum Zuid Hilversum West Hilversum Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...