Boek nu een klusjesman in Leiden


Klussen te doen in en om huis? Bij Hlprs vind je snel een klusjesman in omgeving Leiden die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Leiden via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Klusjesman Leiden

Razendsnel in contact met een gescreende klusjesman uit Leiden? Dat kan via Hlprs! Via het online platform zie je in een duidelijk overzicht alle actieve klussers bij jou in de omgeving. Blijf niet ploeteren, laat de klus over aan iemand die er echt verstand van heeft!
Het is wel zo fijn als de klus wordt geklaard op een moment dat het voor jou goed uitkomt. Geef daarom vooraf op het platform je voorkeur voor een dag en tijdstip op. Hierna zie je het overzicht met klushulpen bij jou in de buurt. Kies hieruit een helper die aansluit bij jouw wensen. Om deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, lees je beoordelingen over de helper. Deze zijn geschreven door andere klanten. Zo weet je precies wat je van de vakman kunt verwachten!

Taken van de klusser

Allerlei soorten klusjes in en om het huis, de klusjesmannen in Leiden weten er wel raad mee! Ze helpen je graag! Na het boeken van de klusser kun je gelijk contact opnemen. Gebruik hiervoor de chatfunctie op het platform. Ideaal om samen de klus al een keer door te spreken. Geef aan of de klusser ergens extra rekening mee moet houden. Maak daarnaast ook afspraken over het gereedschap. Jij bent hier verantwoordelijk voor. Heb je het niet in huis? Vraag aan de helper of hij het toevallig heeft. Vaak voorkomende klussen:
Meubels monteren
Plaatsen van kranen, sloten en deuren
Laminaat leggen
Schilderen
Timmer werkzaamheden
Gebaseerd op de eigen relevante werkervaring en het aanbod van klussers in de omgeving, bepalen de helpers hun eigen uurtarief.

Hlprs Happiness Garantie

Je komt in aanmerking voor een leuke garantie wanneer je een klusser boekt via Hlprs: de Hlprs Happiness Garantie. Met deze garantie ben je ervan verzekerd dat alles goed is geregeld: voor jou én voor de klushulp. Wel zo fijn!
Wist je dat alle helpers bij jou volledig in het ‘wit’ aan de slag gaan? Zij vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis. Geen bergen administratie, dit neemt Hlprs voor je uit handen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de betaling. Dit kan achteraf door het bedrag over te boeken via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Wil je de klusser eenvoudig nog een keer boeken? Dat kan! Markeer de helper op het platform als favoriet. Zo kun je hem of haar in de toekomst gemakkelijk opnieuw boeken.
Vragen over het boekingsproces? Check dan ons Help Center.
Hulp nodig bij het klussen? Boek een klusjesman in Leiden.

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Leiden vind je een helper:

Leiden Centrum Leiden Noord Leiden Zuid Leiden West Leiden Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...