Boek nu een klusjesman in Meppel


Klusjes te doen in huis? Bij Hlprs vind je snel een gescreende klushulp in jouw regio die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Meppel via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Klushulp nodig in Meppel?

Via Hlprs heb je gemakkelijk en snel een ervaren klushulp geboekt. Geef gewoon aan wat er moet gebeuren én wanneer en kies vervolgens een geschikte helper uit een overzicht van alle dienstverleners bij jou uit de buurt. Kijk of ze al ervaring hebben en of ze al beoordeeld zijn en maak aan de hand daarvan je keuze! Heeft de klushulp naar keuze de boeking bevestigd, kunnen jullie contact met elkaar leggen om de werkzaamheden te bespreken. Voordat je het weet is de klus geklaard! Ideaal voor wanneer je zelf niet zo handig bent.
De klushulpen die werken via Hlprs, helpen je graag met allerlei klusjes in en om het huis. Van kleine reparatiewerkzaamheden tot het verven van je kozijnen. Je kunt het zo gek niet bedenken. Dit zijn de veel uitgevoerde werkzaamheden:
Verf- en behangwerk
Lampen, schilderijen en planken ophangen
Meubels monteren
Kleine reparatiewerkzaamheden

Boek je favoriete helper gemakkelijk nog een keer!

Nadat er is gewerkt, krijg je een factuur van de uren die de dienstverlener heeft doorgegeven. Je kunt de factuur gemakkelijk betalen via iDEAL. Een automatische incasso is ook mogelijk. Is de klushulp goed bevallen? Je kunt hem de volgende keer nog een keer boeken via de favorieten-functie op het platform! Handig wanneer er weer een klusje is blijven liggen.

Goed geregeld bij Hlprs

Waarom zou je voor Hlprs kiezen? Nou gewoon, omdat alles goed geregeld is! Allereerst is het natuurlijk prettig dat jij zélf de dienstverlener mag uitkiezen, hierdoor hou je zelf de controle wie jou in huis komt helpen. Daarnaast krijg je automatisch een factuur ná de gewerkte uren. Verder werken alle klusjesmannen volledig ´wit´ via de Regeling dienstverlening aan huis. Eigenlijk heb je helemaal geen zorgen wanneer je hulp inschakelt via Hlprs!

Kijk snel wie er in Meppel beschikbaar is!

Waar wacht je nog op? Laat die ene (of allemaal) klus over aan een échte vakman en boek nu een klushulp via Hlprs!

Hlprs is actief in heel Nederland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...
Enter some text...