Boek nu een klusjesman in Moerdijk


Klussen te doen in en om huis? Bij Hlprs vind je snel een klusjesman in omgeving Moerdijk die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Moerdijk via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel een klusjesman in Moerdijk

Extra hulp nodig bij het klussen? Via Hlprs staat er binnen no-time een gescreende klusjesman uit Moerdijk bij jou op de stoep. Laat het klussen over aan iemand die er echt verstand van heeft!
Via het online platform van Hlrps zie je in een duidelijk overzicht alle actieve helpers bij jou in de omgeving. Door het selecteren van een dag en tijdstip, weet je zeker dat de klus wordt geklaard op een voor jou gunstig moment. Je kiest helemaal zelf welke klusser er bij jou aan de slag gaat. Om je een handje te helpen bij het maken van de juiste keuze, maken we gebruik van beoordelingen. Deze zijn geschreven door eerdere klanten, waar de helper aan de slag is geweest. Krijg zo een goed beeld wat je van de helper kunt verwachten.

Wat neemt de klusser onder handen?

In en rond het huis nemen de klusjesmannen uit Moerdijk allerlei soorten klussen onder handen. Gelijk nadat je een helper hebt geboekt, kun je contact opnemen met hem of haar. We raden aan om hier de chatfunctie op het platform voor te gebruiken. Neem samen de klus al een keer door. Geef bijvoorbeeld aan waar de klusser extra rekening mee moet houden. Bespreek ook gelijk het gereedschap. In principe ben jij hier verantwoordelijk voor. Heb je dit niet in huis? Vraag aan de helper of hij het toevallig heeft liggen. Vaak voorkomende klussen:
Meubels monteren
Timmer werkzaamheden
Schilderen
Behangen
Laminaat leggen
De klushulpen bepalen het eigen uurtarief. Dit baseren zijn op de eigen relevante werkervaring en het aanbod van vakmannen in de regio.

Hlprs Happiness Garantie

Zeker weten dat alles goed is geregeld? Maak dan gebruik van de Hlprs Happiness Garantie. Van deze garantie wordt iedereen happy! Je kunt hier optioneel gebruik van maken, maar wij raden het zeker aan! Deze garantie werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren!
De klusser die bij jou aan het werk gaat valt onder Regeling dienstverlening aan huis. Hij of zij werkt dus volledig in het ‘wit’. De administratie wordt voor je geregeld. Zo neemt Hlprs onder andere de facturatie voor je uit handen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is achteraf de betaling. Boek het desbetreffende bedrag over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.

Boek nu een klusjesman in Moerdijk!

Vragen over het boekingsproces? Wij helpen je graag. Neem contact op met één van onze medewerkers. Check het handige Help Center voor direct antwoord op al jouw vragen!
Kan je wel wat hulp met klussen gebruiken? Boek dan direct een klusjesman in Moerdijk!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind een helper in Moerdijk.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...