Boek nu een klusjesman in Noord-Beveland


Klusjes te doen in huis? Bij Hlprs vind je snel een gescreende klushulp in jouw regio die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Aalburg via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help!

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel een klusjesman in Noord-Beveland

Heb je om wat voor reden dan ook een klusjesman nodig? Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres. Via ons ben je een paar klikken verwijderd van een klushulp!
Omschrijf de klus en geef aan wanneer je de klusser nodig hebt. Vervolgens verschijnt er een overzicht van alle klusjesmannen bij jou uit de buurt. Selecteer een aantal helpers die jou aanspreken. Zij worden als eerste benaderd of zij de klus willen en kunnen accepteren. Zodra een van hen de boeking heeft geaccepteerd, kun je contact leggen met hem of haar om de klus te bespreken. Ná het uitvoeren van de klus krijg je een factuur van de gewerkte uren. Deze factuur voldoe je gemakkelijk via iDEAL of een automatische incasso. Makkelijk toch!

Dit doen de klusjesmannen via Hlprs

Er is heel veel mogelijk via Hlprs. Heb jij twee linkerhanden of simpelweg geen zin om zelf de klus uit te voeren? Geen probleem. De klushulpen via Hlprs helpen je graag een handje. Dit zijn de veelvoorkomende werkzaamheden:
Kleine reparatiewerkzaamheden
Meubels in elkaar zetten
Verfwerk
Laminaat leggen
Wat je betaalt? Dat verschilt per klusjesman. Daarom kies jij zélf welke klushulp de klus komt uitvoeren. Je ziet dan ook direct wat het uurtarief is, daarom kom je nooit voor verrassingen te staan.

Waarom Hlprs?

Via Hlprs kom je gemakkelijk en snel in contact met de juiste dienstverlener. Wij vinden het belangrijk dat de regie in jouw handen ligt. Daarom bepaal jij zelf wie de werkzaamheden komt uitvoeren. Uit een overzicht van alle klussers bij jou uit de buurt, kies je een aantal favorieten. Je ziet hun eerder ontvangen beoordelingen, hun uurtarief en leest iets over hun werkervaring. Zo weet je zeker dat jij de juiste keuze maakt. Degenen die jij geselecteerd hebt, worden als eerste benaderd of zij de klus willen en kunnen uitvoeren. Kunnen zij de opdracht niet accepteren? Geen probleem, de vacature wordt automatisch doorgestuurd naar andere helpers uit de buurt. Jij ontvangt bericht wanneer een helper de boeking heeft geaccepteerd.
Alle helpers werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis, wit dus. Je hoeft je niet bezig te houden met administratie. En de facturatie? Die doen wij voor jou! Maak na de klus het factuurbedrag over via een veilige iDEAL-betaling of automatische incasso. Dat is het enige wat je hoeft te doen, makkelijk hè? Via Hlprs kun je optioneel kiezen voor de de Hlprs Happiness Garantie. Van deze garantie wordt iedereen blij! Hiermee weet je zeker dat alles goed is geregeld voor jou en voor de helper. Dit alles werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!

Waar wacht je nog op?

Boek nu een klusjesman in Noord-Beveland!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Noord-Beveland.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...