Boek nu een klusjesman in Noordoostpolder


Klusjes te doen in huis? Bij Hlprs vind je snel een gescreende klushulp in jouw regio die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Noordoostpolder via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help!

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind jouw klusser in Noordoostpolder

Twee linkerhanden? Of simpelweg geen zin of tijd in die ene klus die maar blijft liggen? Wat je reden ook is; bij Hlprs vind je snel een geschikte klushulp die de klus graag komt klaren!
Via ons online platform zijn gescreende klusjesmannen aan het werk. Zij helpen jou graag een handje bij het ophangen van die ene lamp, het leggen van laminaat of behangen van die ene muur. Boek snel en gemakkelijk een dienstverlener bij jou uit de buurt. Omschrijf simpelweg de klus en geef aan wanneer je de klus uitgevoerd wil hebben, vervolgens kies jij zélf de klushulp uit. Kies uit een overzicht van alle klussers bij jou uit de buurt.

Wat voor klusjes doen ze?

De klushulpen die werken via Hlprs voeren tal van klussen uit. Geef aan bij de helper wat je graag uitgevoerd wil hebben. In principe ben jij verantwoordelijk voor het gereedschap. Heb je dit niet in huis? Neem dan van tevoren contact op met de handyman, misschien heeft hij het wel in huis. Kun je meteen even de klus doorspreken. Via het platform kies je zelf eenvoudig een helper. Ook kun je voorafgaand aan de klus eenvoudig andere zaken doorspreken. Vaak uitgevoerde klussen zijn:
Timmer werkzaamheden
Meubels monteren
Plaatsen sloten, deuren en kranen
Laminaat leggen

Waarom Hlprs?

Via één overzicht kun je alle profielen zien van de helpers bij jou uit de buurt. In hun profiel zie je eventueel eerder ontvangen beoordelingen, hun uurtarief, lees je iets over hun werkervaring en kun je zien welke badges ze hebben verdiend. De klushulpen kunnen badges verdienen bij een aanvullende screening bijvoorbeeld. Doordat de profielen voor jou in te zien zijn, maak jij makkelijk de keuze wíe de klus komt uitvoeren. Selecteer drie tot vier helpers die je aanspreken. Zij worden als eerste benaderd met de vraag of zij de klus kunnen accepteren. Moeten zij weigeren, dan wordt de vacature automatisch doorgestuurd naar andere klussers. Zodra één van hen de boeking heeft geaccepteerd, kun je contact met hem of haar leggen om de opdracht te bespreken.
Alle helpers werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis, volledig wit dus. Je hoeft je niet bezig te houden met administratie. En de facturatie? Die doen wij voor jou! Maak na de klus het factuurbedrag over via een veilige iDEAL-betaling of automatische incasso. Dat is het enige wat je hoeft te doen, makkelijk hè?

Waar wacht je nog op?

Hulp nodig bij het klussen? Boek een klusjesman in Noordoostpolder, handig joh!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Noordoostpolder.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...