Boek nu een klusjesman in Oss


Klusjes te doen in huis? Bij Hlprs vind je snel een gescreende klushulp in jouw regio die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Oss via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Klusjesman Oss

Kun je wel wat extra hulp gebruiken bij het klussen? Via het online platform van Hlprs kom je razendsnel in contact met een gescreende klusjesman uit Oss. Laat het klussen over aan iemand die er echt verstand van heeft.
Op het platform van Hlprs selecteer je vooraf een dag en tijdstip. Zo weet je zeker dat de klusser op een voor jou gelegen moment komt. Hierna zie je in een duidelijk overzicht alle actieve klussers bij jou in de omgeving. Uit dit overzicht kies je helemaal zelf welke klusser er bij jou aan de slag gaat. Waarom we deze keuze overlaten aan jou? Jij weet zelf natuurlijk het beste aan welke eisen een goede klusser moet voldoen. Om deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, lees je op het platform beoordelingen over de helpers. Deze zijn geschreven door andere klanten. Zo weet je precies wat je van de helper kunt verwachten.

Klusjes van de helper

In en rond het huis helpen de klusjesmannen uit Oss met tal van klussen. Nadat je een geschikte helper via het platform hebt gekozen en geboekt, kun je gelijk contact opnemen. Je kunt hiervoor gebruik maken van de chatfunctie op het platform. Neem samen de klus al een keer door. Maak ook afspraken over het gereedschap. Jij bent hier namelijk in principe verantwoordelijk voor. Beschik je hier om wat voor reden dan ook niet over? Vraag aan de helper of hij het misschien in huis heeft. Vaak voorkomende klusjes:
Plaatsen van kranen, sloten en deuren
Schilderen
Behangen
Meubels monteren
Timmerwerkzaamheden
De klussers bepalen hun eigen uurtarief. Dit doen zij op basis van de eigen relevante werkervaring en het aanbod van klushulpen in de omgeving.

Hlprs Happiness Garantie

Wanneer je zeker wil weten dat alles goed is geregeld voor jou en voor de helper: maak gebruik van de Hlprs Happiness Garantie. Van deze garantie wordt iedereen happy! Je kunt hier optioneel gebruik van maken, maar wij raden het zeker aan. We werken hierbij op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren.
Alle klussers die werkzaam zijn via Hlprs, vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis. Hiermee gaan zij bij jou volledig in het wit aan de slag. Geen zorgen, de administratie wordt voor je geregeld. Zo neemt Hlprs bijvoorbeeld de facturatie voor je uit handen. Het enige waar jij nog aan hoeft te denken is de betaling. Dit kan achteraf. Boek het bedrag over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Is de klusser langs geweest en ben je tevreden over het geleverde resultaat? Markeer hem of haar als favoriet op het platform en boek dezelfde persoon in de toekomst eenvoudig nog een keer!
Vragen over het boekingsproces? Neem direct contact op met de klantenservice door het sturen van een mail of chat met een van onze medewerkers.
Hulp nodig bij het klussen? Boek een klusjesman in Oss!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Oss!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...