Boek nu een klusjesman in Roosendaal


Klussen te doen in en om huis? Bij Hlprs vind je snel een klusjesman in omgeving Roosendaal die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Roosendaal via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel een klusjesman in regio Roosendaal

Via het online platform van Hlprs kom je razendsnel in contact met een gescreende klusjesman in Roosendaal. Ideaal wanneer je beschikt over twee linkerhanden of gewoon simpelweg geen tijd hebt om te klussen. Laat het fixen door iemand die er echt verstand van heeft.
Je selecteert vooraf je voorkeur voor een dag en tijdstip. Hierna zie je in een duidelijk overzicht alle beschikbare helpers bij jou in de buurt. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de klus op een voor jou gunstig moment wordt geklaard. Wel zo makkelijk! De keuze voor een geschikte klushulp uit dit overzicht maak je helemaal zelf. We leggen deze keuze bij jou, omdat jij zelf natuurlijk het beste weet aan welke eisen een goede klusser moet voldoen. Om je een handje te helpen, maken we gebruik van beoordelingen. Deze zijn geschreven over de helpers door eerdere klanten waar zij aan de slag zijn geweest.

Uitgevoerde klussen

In en rond het huis helpen de klusjesmannen uit Roosendaal met allerlei soorten klussen. Gelijk nadat je de klusser hebt geboekt, kun je contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Maak met de helper alvast afspraken over het gereedschap. In principe ben jij hier verantwoordelijk voor. Heb je dit niet in huis? Vraag het aan de klushulp! Misschien heeft hij het wel liggen. Neem daarnaast ook samen de klus al een keer door. Zijn er bijvoorbeeld zaken waar de klusser extra rekening mee moet houden? Vaak voorkomende klusjes:
Meubels monteren
Plaatsen van kranen, sloten en deuren
Schilderen
Behangen
Het uurtarief wordt door de klusser zelf bepaald. Hij of zij baseert dit op de eigen relevante werkervaring en het aanbod van klushulpen in de regio.

100% tevredenheid

100% tevredenheid, dit garanderen we al onze klanten met de Hlprs Happiness Garantie. Van deze garantie wordt iedereen happy! Je weet zo zeker dat alles goed is geregeld. Voor jou én voor de helper. Wel zo fijn natuurlijk!
De Regeling dienstverlening aan huis is de regeling waaronder de helpers werkzaam zijn. Hierdoor klussen zij bij jou volledig in het ‘wit’. Geen zorgen, je wordt niet opgezadeld met bergen aan administratie. Dit neemt Hlprs voor je uit handen. Het enige waar jij nog aan hoeft te denken is de betaling. Boek het bedrag achteraf eenvoudig over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Tevreden over het werk van de klusser? Door hem of haar als favoriet te markeren op het platform, is een volgende boeking zo gemaakt.
Vragen over het boekingsproces? Of kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. .
Hulp nodig bij het klussen? Boek een klusjesman in Roosendaal!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind een helper in Roosendaal!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...