Boek nu een klusjesman in Rotterdam


Klussen te doen in en om huis? Bij Hlprs vind je snel een klusjesman in omgeving Rotterdam die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Rotterdam via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in Rotterdam.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de klusjesmannen die in Rotterdam actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in Rotterdam en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt klussen, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel een klusjesman Rotterdam!

Via Hlprs kom je razendsnel in contact met een gescreende klusjesman in Rotterdam. Zo kun jij je kostbare vrije tijd besteden aan leuke dingen in plaats van al die klusjes die nog op je staan te wachten. Via het online platform van Hlprs zie je in één oogopslag het aanbod van actieve klussers in omgeving Rotterdam. Hieruit kun je zelf een helper kiezen die jou komt helpen met klussen. We doen er alles aan om deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Lees bijvoorbeeld beoordelingen van eerdere klanten over de helpers. Zo weet je precies wat je kan verwachten van de helper!

Wat doet de klusjesman?

De klusjesmannen verrichten veel taken. Jij bepaalt zelf welke klus de dienstverlener uitvoert. Via de chatfunctie op het platform heb je de mogelijkheid om na de boeking contact op te nemen met de helper. Ideaal om de klus al eens door te spreken en aan te geven welk gereedschap er gebruikt moet worden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het zorgen van goed gereedschap, maar wellicht heb je het zelf niet in huis. Bespreek het gewoon even met de helper, wellicht beschikt hij of zij er wel over! Vaak voorkomende klussen:
Timmer-werkzaamheden
Vervangen van sloten
Schilderen
Monteren van meubels
De Rotterdamse klusjesmannen bepalen zelf hun uurtarief. Dit doen ze op basis van hun werkervaring en het aanbod van andere klussers in Rotterdam. Jij bepaalt wanneer de dienstverlener langskomt, dit doe je door vooraf een datum en tijdstip te selecteren. Uiteraard bepaal jij ook welke klus er onder handen wordt genomen.

De voordelen van Hlprs

Wanneer je een klusjesman inschakelt via Hlprs brengt dit vele voordelen met zich mee. Zo kun je optioneel gebruikmaken van de Hlprs Happiness Garantie. Iets wat wij zeker aanraden, zo weet je zeker dat alles voor jou en de hulp goed is geregeld. Dit is op basis van risk-sharing. Eerlijker dan verzekeren!
De helpers gaan bij jou volledig in het wit aan de slag. Dit komt doordat ze vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis. Maak je geen zorgen om de administratiekosten, dit wordt voor je geregeld. Boek het geld na de klus over via een veilige IDEAL-betaling of automatische incasso, meer hoef je niet te doen.
Met de favorietenfunctie op het platform, kun je een helper eenvoudig nog een keer boeken in de toekomst!
Vragen of onduidelijkheden? Neem contact op met de klantenservice. Happy to help!

Hier gevonden: Klusjesman Rotterdam!

Houd meer tijd over voor leuke dingen en boek een klusjesman in Rotterdam!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Rotterdam vind je een helper:

Rotterdam Centrum Rotterdam Noord Rotterdam Zuid Rotterdam West Rotterdam Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...