Boek nu een klusjesman in Tilburg


Klussen te doen in en om huis? Bij Hlprs vind je snel een klusjesman in omgeving Tilburg die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Tilburg via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in Tilburg.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in Tilburg actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in Tilburg en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Klusjesman Tilburg

Staat er een klus op je te wachten, maar beschik je over twee linkerhanden? Of heb je simpelweg geen tijd? Boek dan een klusjesman in Tilburg via het online platform van Hlprs. Binnen no-time staat er een gescreende klusser bij jou op de stoep. Laat het klussen over aan een vakman!
Op het platform van Hlprs bepaal je helemaal zelf welke klusser er bij jou aan de slag gaat. Door vooraf een dag en tijdstip te selecteren weet je zeker dat de klusser op een voor jou gunstig moment komt. Hierna zie je in een duidelijk overzicht alle actieve klushulpen in Tilburg. Hier leggen we de keuze voor de juiste helper dus helemaal bij jou. Waarom we dit doen? Jij weet natuurlijk het beste aan welke eisen een goede klushulp moet voldoen. Om je te helpen bij het maken van deze keuze, lees je beoordelingen van andere klanten over de helper. Krijg zo een goed beeld wat je van de helper kunt verwachten.

Welke klusjes onderneemt de helper?

Met klusjes in en rond het huis weten de klusjesmannen in Tilburg wel raad. Gelijk na de boeking kun je contact opnemen met de klusser. We raden aan om hier de handige chatfunctie op het platform voor te gebruiken. Zo kun je op een makkelijke manier samen de klus al een keer doorspreken. Geef aan of er bijvoorbeeld bijzonderheden zijn waar de klusser extra rekening mee moet houden. Daarnaast ben jij in principe de verantwoordelijke voor het gereedschap. Beschik je hier om wat voor reden dan ook niet over? Vraag het aan de helper! Wie weet heeft hij het wel in huis! Vaak voorkomende klusjes:
Timmer werkzaamheden
Laminaat leggen
Meubels monteren
Plaatsen van kranen, sloten en deuren
De helpers bepalen hun eigen uurtarief. Dit wordt gebaseerd op het aanbod van vakmannen in de regio en de eigen relevante werkervaring.

Hlprs Happiness Garantie

Met de Hlprs Happiness Garantie bieden we al onze klanten 100% tevredenheid. Hoe we dit doen? We verzekeren je ervan dat alles goed is geregeld! Niet alleen voor de jou, maar ook voor de helper! We werken hierbij op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus.
De helper die bij jou komt klussen doet dit volledig in het ‘wit’. Hij of zij werkt via de Regeling dienstverlening aan huis. De administratie wordt voor je geregeld, geen zorgen! Het enige waar jij nog aan hoeft te denken, is de betaling. Dit kan achteraf. Boek het bedrag over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Is het resultaat van de klusser goed bevallen? Door de helper op het platform te markeren als favoriet, boek je hem of haar eenvoudig nog een keer.
Vragen over het boekingsproces? Neem contact op met de klantenservice. Dit kan eenvoudig door het sturen van een mail of chat met een van onze medewerkers.

Boek hier: Klusjesman Tilburg!

Hulp nodig bij het klussen? Boek een klusjesman in Tilburg!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Tilburg vind je een helper:

Tilburg Centrum Tilburg Noord Tilburg Zuid Tilburg West Tilburg Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...