Boek nu een klusjesman in Utrecht


Klussen te doen in en om huis? Bij Hlprs vind je snel een klusjesman in omgeving Utrecht die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Utrecht via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in Utrecht.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de klusjesmannen die in Utrecht actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman Utrecht via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in Utrecht en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt klussen, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Klusjesman Utrecht

Geen zin of tijd in het uitvoeren van die ene klus? Via Hlprs kom je razendsnel in contact met een gescreende klusjesman in Utrecht. Laat je klusjes over aan iemand die er écht verstand van heeft!
Via het online platform van Hlprs zie je in een duidelijk overzicht alle actieve klussers in Utrecht. Vooraf selecteer je eerst een dag en tijdstip waarop de klus uitgevoerd dient te worden. Kies hierna helemaal zelf welke klusser er bij jou aan de slag gaat. Om deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, kun je op het platform beoordelingen lezen over de helper van andere klanten. Krijg zo een goed beeld wat je van de klushulp kunt verwachten!

Welke klusjes worden er onder handen genomen?

In en rond het huis helpen de helpers je met tal van klusjes. Na de boeking kun je de handige chatfunctie op het platform gebruiken om contact op te nemen met de helper. Zo kun je al een keer samen de klus doorspreken en aangeven waar er op gelet moet worden. Maak daarnaast ook gelijk afspraken over het gereedschap. Jij bent hier zelf verantwoordelijk voor. Heb je dit niet in huis? Vraag het aan de helper, misschien beschikt hij hier wel over. Vaak voorkomende klusjes:
Laminaat leggen
Meubels monteren
Timmer werkzaamheden
Plaatsen van kranen, sloten en deuren

Hlprs Happiness Garantie

Met de Hlprs Happiness Garantie garanderen we 100% tevredenheid. Hiermee verzekeren we je ervan dat alles goed is geregeld. Voor jou én voor de helper. Wel zo fijn! Van deze garantie kun je optioneel gebruik maken, maar wij raden het zeker aan. Van deze garantie wordt iedereen happy!
De klusjesmannen uit Utrecht zijn werkzaam via de Regeling dienstverlening aan huis. Hierdoor gaan zij bij jou volledig in het ‘wit’ aan de slag. Je wordt niet opgezadeld met de administratie, Hlprs neemt dit voor je uit handen. Het enige waar jij nog aan hoeft te denken is de betaling. Dit kan achteraf door het bedrag over te boeken via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Ben je tevreden over de klushulp? Zou je hem of haar in de toekomst nog wel een keer in willen schakelen? Markeer hem of haar als favoriet op het platform. Zo boek je de helper eenvoudig nog een keer wanneer je weer hulp nodig hebt bij die ene klus!
Vragen over het boekingsproces? Of kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem contact op met de klantenservice. Stuur een mail of chat met een van onze medewerkers.

Boek nu een klusjesman Utrecht

Hulp nodig bij het klussen? Boek een klusjesman in Utrecht!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Utrecht vind je een helper:

Utrecht Centrum Utrecht Noord Utrecht Zuid Utrecht West Utrecht Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...