Boek nu een klusjesman in Zoetermeer


Klussen te doen in en om huis? Bij Hlprs vind je snel een klusjesman in omgeving Zoetermeer die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Zoetermeer via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Klusjesman Zoetermeer

Staan die klusjes nog steeds op je te wachten? Omdat je over twee linker handen beschikt of je hebt simpelweg geen tijd? Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres. Binnen no-time staat er een gescreende klusjesman uit Zoetermeer bij jou op de stoep.
In een duidelijk overzicht zie je op het platform alle actieve klusser bij jou in de omgeving. Doordat je vooraf een dag en tijdstip selecteert, weet je zeker dat de klusser op een voor jou gelegen moment komt. Je maakt de keuze voor een geschikte helper helemaal zelf. We leggen deze keuze bij jou, omdat jij zelf natuurlijk het beste weet aan welke eisen een goede klusser moet voldoen. We helpen je bij het maken van de juiste keuze. Zo vragen we onze klanten om een beoordeling te schrijven over de helper, wanneer hij of zij hier aan de slag is geweest. Krijg zo een goed beeld wat je van de helper kunt verwachten.

Taken van de klusser

In en rond het huis weten de klusjesmannen uit Zoetermeer raad met allerlei soort klussen. Gelijk nadat je de klusser hebt geboekt, kun je contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Spreek de klus samen al een keer door. Geef bijvoorbeeld aan of er zaken zijn waar de klusser rekening mee moet houden. Maak ook afspraken over het gereedschap. In principe moet jij hiervoor zorgen. Heb je dit niet in huis? Vraag het aan de helper, misschien heeft hij het wel liggen! Vaak voorkomende klusjes:
Meubels monteren
Timmer werkzaamheden
Schilderen
Behangen
Plaatsen van kranen, sloten en deuren
Het uurtarief bepalen de klussers zelf. Dit baseren zij op de eigen relevante werkervaring en het aanbod van vakmannen in de omgeving.

Hlprs Happiness Garantie

Zeker weten dat alles goed is geregeld? Niet alleen voor jou, maar ook voor de helper? Maak dan gebruik van de Hlprs Happiness Garantie. We werken hierbij op basis van risk-sharing. Eerlijker dan verzekeren dus! Van deze verzekering wordt iedereen happy!
De helper die bij jou aan de slag gaat, werkt volledig in het ‘wit’. Dit komt doordat hij of zij valt onder de Regeling dienstverlening aan huis. Geen zorgen, Hlprs neemt de administratie voor je uit handen. Zo regelen zij bijvoorbeeld de facturatie. Het enige wat jij nog hoeft te doen is achteraf de betaling. Boek het bedrag over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Is de helper goed bevallen? Markeer hem of haar dan als favoriet op het platform. De klusser boek je zo eenvoudig nog een keer!
Vragen over het boekingsproces? We helpen je graag. Neem direct contact op door het sturen van een mail of chat met een van onze medewerkers.
Hulp nodig bij het klussen? Boek een klusjesman in Zoetermeer.

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Zoetermeer vind je een helper:

Zoetermeer Centrum Zoetermeer Noord Zoetermeer Zuid Zoetermeer West Zoetermeer Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...