Oppas gezocht?


Zoek jij een leuke oppas voor je kids? Bij Hlprs heb je snel een oppas gevonden die voldoet aan je wensen. Happy to help!

Boek een betrouwbare oppas bij Hlprs

Avondje uit op de planning, een belangrijke afspraak in de agenda of behoefte aan tijd voor jezelf? Bij Hlprs boek je snel een leuke oppas voor de kids! Kun jij zorgeloos van je avond genieten en met een gerust hart naar die afspraak.
Het leuke aan Hlprs: jij mag zelf de oppas kiezen! Iemand die voldoet aan je wensen én die van je kinderen. De oppashulpen zijn gescreend, wel zo'n fijn idee.

Oppas via Hlprs

Een betrouwbare oppas die voldoet aan jouw wensen. Die vind je bij Hlprs! Jij mag zelf je oppas kiezen, omdat jij het beste weet wat je zoekt.
De voordelen van een oppas via Hlprs:
Gescreende en betrouwbare oppas
Zelf een oppas kiezen
Risicodekking: Hlprs Happiness Garantie
Geen verborgen kosten
Actief in heel Nederland, dus ook in jouw regio!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Oppas via Hlprs
1.

Kies je dienst

Vul snel je postcode in, dan zie jij direct de oppashulpen die in jouw regio actief zijn. Kun je daarna lekker op je gemakje jouw ideale oppas kiezen.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Kiezen maar! Bij elke helper lees je informatie en zie je hoe ver de oppas gescreend is. Ook zie je reviews van eerdere klanten. Maakt je keuze makkelijk!
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Plan dan een afspraak met je oppas via de chatfunctie. Kun je meteen al even kennismaken!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Jouw voordelen van een oppas via Hlprs:


Hlprs helpt jou met oppas

Die avond op stap met vrienden of partner, die belangrijke afspraak én die tijd voor jezelf: die gunnen we jou. Daarom vind je bij ons snel een geschikte en betrouwbare oppas. Niet zomaar een oppas, maar eentje die voldoet aan jouw wensen. Bij Hlprs mag je die zelf kiezen. Je ziet een overzicht van helpers bij jou in de regio. Zo vind jij razendsnel de oppas die jij wil voor je kinderen.

Hoe boek je een oppas?

Werkt simpel. Kies eerst je dienst en de dagen en tijden dat je oppas wil. In de volgende stap kies je zelf je helper. De helpers zijn de dienstverleners die via Hlprs werken, waaronder oppashulpen.
Jij weet het beste wat voor type oppas je wil en daarom laten we je zelf kiezen. Wel maken we de keuze makkelijk voor je, maak je geen zorgen. Elke oppas heeft een eigen profiel, waarin een verhaaltje staat en de motivatie of ervaring. Iedere babysitter kiest een eigen uurtarief, op basis van ervaring en aanbod van oppas in de regio. Zo kies jij indirect ook zelf het uurtarief dat je betaalt, ideaal. Jouw oppas, jouw keuze!

Zelf je oppas kiezen

Iedere oppas kiest een eigen uurtarief, op basis van ervaring en aanbod van oppas in de regio. Zo kies jij indirect ook zelf het uurtarief dat je betaalt, ideaal.
Jouw oppas, jouw keuze!

Alles goed geregeld bij Hlprs

Bij Hlprs weet je zeker dat alles gewoon goed geregeld is. Alle helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis, volledig wit. Over administratie hoef jij niet in te zitten, want die hoef je niet te doen. En de facturatie? Die doen wij voor jou! De betaling loopt veilig via een betalingsprovider.
Betalen doe je eenvoudig met iDEAL of automatische incasso. Zodra je de factuur hebt voldaan, krijgt de helper direct z’n geld. Fijn voor de helper én voor jou.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...