Schoonmaakster


Zoek jij een schoonmaakster? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Schoonmaakster: vergelijk en kies bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de schoonmaaksters die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de schoonmaakster en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de schoonmaakster gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over schoonmaakster.

Welke schoonmaak taken doet een schoonmaakster via Hlprs?

Schoonmaakster gezocht? Ze helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak worden uitgevoerd door de schoonmaakster:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de schoonmaaksters in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Een schoonmaakster boeken bij Hlprs

Hoe fijn zou het zijn als je een schoon en fris huis hebt zónder daar zelf moeite voor te doen? Met een schoonmaakster als helper is dat werkelijkheid! Onverwacht visite? Daar hoef jij je niet meer druk om te maken, want met een paar drukken op de knop heb jij een helper en daardoor altijd een schoon huis! Op het online platform Hlprs kies je snel jouw ideale schoonmaakster!

Wat kun je verwachten van Hlprs?

Een eenvoudig platform waar jij snel een geschikte schoonmaakster vindt! Het voordeel van Hlprs is dat je zelf je helper mag kiezen! Je ziet alle schoonmaaksters bij jou in de regio die beschikbaar zijn op de gekozen tijd en dag. Kies vervolgens de helper die het best bij je past. Maak kennis met de helper via de online chatfunctie of telefonisch. Spreek samen af wanneer de schoonmaakster aan de slag gaat bij jou.
De betaling verloopt veilig en eenvoudig via een betalingsprovider. Betalen kan met IDEAL of met automatische incasso. Zo weet je zeker dat de werkster netjes en veilig uitbetaald wordt.

Wat doet een huishoudelijke hulp bij jou in huis?

De schoonmaakster of schoonmaker (ja, mannen kunnen ook poetsen!) nemen allerlei soorten huishoudelijke taken van je over. Naast standaard schoonmaaktaken, zoals stoffen en stofzuigen, verrichtten ze ook andere klusjes. Denk hierbij aan zaken als het opmaken van bedden, strijken van wasgoed en wassen van ramen. Vaak voorkomende klussen die worden uitgevoerd door een schoonmaakster:
Vloeren dweilen
Kamers stofzuigen
Badkamer & toilet schoonmaken
Ramen wassen
Meubels afstoffen
Wij willen gewoon dat jij snel de juiste hulp vindt. Daarom heb jij bij ons de touwtjes in handen. Je mag zelf je schoonmaakster kiezen. Jij weet immers het best wat je wil en waar je een goed gevoel van krijgt. Je ziet de helpers bij jou in de buurt die beschikbaar zijn op de door jouw aangegeven dag en tijd.

Hlprs: happy to help!

Weet je waar wij blij van worden? Van jou zo goed mogelijk helpen! De keuze voor een schoonmaakster maken we zo makkelijk mogelijk voor je. Je ziet bij elke helper de ervaring, reviews van eerdere klanten en hoe ver de helper is in het screeningsproces. Dat laatste zie je aan de groene badges in het profiel van de helper. De helpers hebben allemaal een ID-verificatie gehad. Als ze willen, mogen ze nog meer screeningsstappen zetten.
Je bepaalt natuurlijk zelf de schoonmaak taken in huis. Van woonkamer tot zolder: kies zelf welke taken de schoonmaakster uitvoert.

Waarom een witte schoonmaakster de beste opties is

De schoonmaaksters die werken via Hlprs vallen onder de regeling dienstverlening aan huis. Dat is wel zo fijn, want zo zit jij niet met administratieve lasten! En de helper? Die krijgt geen boetes! We willen het beste voor jou en de helper! Daarom bieden we je, naast een witte schoonmaakster, ook de de Hlprs Happiness Garantie aan. Hiermee wordt alles voor jou en de helper goed geregeld. Risico’s haal je weg met de garantie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Boek nu een schoonmaakster via Hlprs!

Schoonmaakster gezocht? Bekijk ze in jouw regio. Schoon huis, schoon hoofd!

Hlprs is actief in heel Nederland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...