Boek nu een tuinman in Alkmaar


Zoek jij een tuinman? Die vind je razendsnel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman in Alkmaar via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze makkelijker voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinman verricht allerlei tuinwerkzaamheden. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? Grote kans dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Zoek je een tuinman in Alkmaar?

Wil je een tuinman inhuren die je tuin in orde maakt en woon je in de regio Alkmaar? Dat komt mooi uit! Met behulp van Hlprs vind jij snel en gemakkelijk hulp om je tuin weer helemaal op orde te krijgen. Zo kan jij lekker relaxen terwijl de tuinhulp aan de slag gaat in de tuin. Wij hebben verschillende helpers in jouw omgeving beschikbaar en je bepaalt helemaal zelf wie er aan de slag gaat.

Voordelen van Hlprs

Met behulp van Hlprs kom jij gemakkelijk in contact met een ervaren tuinhulp uit Alkmaar. Je kan zelf kiezen met welke helper je contact op wilt nemen voor de klus. Om de keuze zo gemakkelijk mogelijk te maken voor jou, verzamelen we zo veel mogelijk informatie over de dienstverlener:
Overzicht met beoordelingen van andere klanten
Badges (status in het screeningsproces)
Werkervaring
Omdat alle helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis, werken zij 'wit' bij jou, zonder dat jij vastzit aan administratieve rompslomp. Zo regelen wij de facturatie voor jou. Het enige wat je hoeft te doen is het factuurbedrag overmaken via een veilige iDeal-betaling of automatische incasso. Gemakkelijk en veilig dus!
Daarnaast heb je de keuze om gebruik te maken van de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee weet je zeker dat alles goed is geregeld voor zowel jou als voor de tuinman! Het werkt op basis van risk-sharing. Heb je geen gebruik hoeven maken van de Hlprs Happiness Garantie, dan krijg je een deel terug in de vorm van een giftcard.
Is de tuinier nu goed bevallen en wil je hem of haar graag vaker inhuren? Dat kan met de favorieten-functie! Hiermee heb je binnen no-time weer een nieuwe afspraak gemaakt met die vertrouwde tuinman in Alkmaar!

Wat doet een tuinhulp zoal?

De dienstverleners kunnen jou natuurlijk met allerlei klusjes in de tuin helpen. Hierbij kan je onder andere denken aan:
Snoeien
Onkruid wieden
Schoffelen
Grasmaaien
Planten water geven
Ook als jouw klus niet in bovenstaand lijstje staat, kan je gewoon een aanvraag plaatsen. Geef gerust aan bij de helper wat je graag uitgevoerd wilt hebben. In principe ben jij verantwoordelijk voor het gereedschap. Heb je geen gereedschap voor de klus in huis? Neem dan vooraf even contact op met de tuinman, grote kans dat hij het gewoon in huis heeft!

Boek nu een tuinman in Alkmaar

Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op met ons Help Center of stuur een chatbericht!
Boek nu een tuinman in Alkmaar!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Alkmaar vind je een helper:

Alkmaar Centrum Alkmaar Noord Alkmaar Zuid Alkmaar West Alkmaar Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...