Boek nu een tuinman in Almelo


Zoek jij een tuinman? Die vind je razendsnel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman in Almelo via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt eenvoudig: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste dienstverlener op het juiste moment maakt mensen blij. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of je kan checken of de helper al gescreend is. Alle helpers moeten een verplichte ID-verificatie doen, waarna ze ook nog kunnen kiezen voor een aanvullende screening. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Het is gemakkelijk en leuk om zelf je helper te kiezen. Waar wacht je nog op?

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinman verricht verschillende tuinwerkzaamheden. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Heb je een andere tuinklus? Grote kans dat je daarvoor ook een helper vindt!
Onkruid wieden
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Grasmaaien
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel een geschikte tuinman in Almelo via Hlprs

Kan jouw tuin wel een opknapbeurt gebruiken? Schakel dan direct een tuinhulp in via ons platform. Besteed je kostbare vrije tijd aan leuke dingen en laat een van onze helpers het werk van je overnemen. Via Hlprs kom je heel snel in contact met een tuinier met ervaring en bij jou in de buurt.

Tuinklussen die je via Hlprs kunt laten doen

Onze tuiniers nemen met liefde je gehele tuin onder handen. Neem vooraf contact op met de helper om door te spreken wat er precies gebeurd moet worden. Dit kan via de handige chatfunctie op het platform. Naast het werk wat verricht moet worden kun je ook gelijk de datum en het tijdstip afspreken dat de helper langs komt. Door de flexibiliteit van onze tuinmannen ligt hiervoor de keuze volledig in jouw handen. Wanneer alles is doorgenomen is het tijd om de tuin onder handen te nemen. Vaak voorkomende taken in de tuin:
Tuin winter- en zomer klaar maken
Grasmaaien
Boom snoeien
Onkruid wieden
... en nog veel meer!
Iedere tuinman Almelo hanteert een eigen tarief. Dit is gebaseerd op relevante werk ervaring en het aanbod van hoveniers in de omgeving. De factuur kan worden voldaan middels een veilige iDEAL-betaling. Is de helper goed bevallen? Markeer hem als favoriet en boek hem eenvoudig nog een keer!

Tuinhulp: alles goed geregeld via Hlprs

Zodra je een tuinhulp neemt via Hlprs kun je eventueel gebruik maken van de Hlprs Happiness Garantie. Ons advies is om hiervan gebruik te maken, je bent hiermee namelijk verzekerd dat alles voor jou en de helper goed is geregeld. Je bent ook verzekerd tegen schade. Het leuke aan deze garantie is dat je alleen betaalt wanneer er ook daadwerkelijk schade is gemaakt! Eerlijker dan verzekeren, daar wordt toch iedereen blij van?!
In een makkelijk overzicht zie je welke hoveniers er actief zijn. Hieruit kies je zelf een gescreende tuinhulp, want wie weet als geen ander wat er aansluit bij jouw wensen. Om deze keuze zo eenvoudig mogelijk te maken, kun je bij elke tuinman zien over welke certificaten en relevante werkervaring hij beschikt. Alle helpers bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en behalen van certificaten. Op deze manier proberen we de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.
Alle helpers vallen onder de de Regeling dienstverlening aan huis. Hierdoor werken zij volledig wit. Je hoeft je geen zorgen te maken om de administratie, die wordt voor je gedaan.

Tuinman Almelo: boeken maar!

Bespaar je tijd en energie, boek eenvoudig een tuinman via Hlprs!

Hlprs is actief in heel Nederland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...