Boek nu een tuinman in Almere


Zoek jij een tuinman? Die vind je razendsnel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman in Almere via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze makkelijker voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinman verricht allerlei tuinwerkzaamheden. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? Grote kans dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Zoek je een tuinman in Almere?

Ben jij op zoek naar een tuinman in Almere? Via Hlprs vind je gemakkelijk en snel een geschikte helper die graag jouw tuinklus aanpakt. Het uurtarief bepalen zij zelf, op basis van hun ervaring en de vraag in de regio. Jij kiest dan weer welke tuinhulp je graag zou willen inhuren voor je klus. Zo heb je de kosten voor de klus zelf in de hand!
Via het Hlprs inlogsysteem zie je een duidelijk overzicht van de beschikbare helpers in jouw omgeving. Elke dienstverlener heeft een eigen profiel. In het profiel van de helper zie je wat zijn/haar werkervaring is, welk tarief zij hanteren, wat eventuele andere klanten van deze dienstverlener vonden en met badges zie je hoe ver de tuinier in ons screeningsproces is. En is een tuinhulp nu heel goed bevallen? Sla hem of haar dan op als favoriet, zodat je bij een volgende klus gemakkelijk weer dezelfde tuinhulp kan boeken.

Hoe boek ik een tuinier?

Een aanvraag plaatsen is gemakkelijk én vrijblijvend. Dit doe je binnen een paar minuten via de website. Maak eenvoudig een account aan en kies direct een paar beschikbare tuinhulpen in Almere uit die jou wel geschikt lijken. Heeft een helper laten weten interesse te hebben in jouw klus? Maak dan gemakkelijk online een afspraak met de helper. Via de handige chatfunctie kun je alvast vooraf de klus verder doorspreken en samen afstemmen wat er allemaal voor nodig is.
Is het gelukt een tuinier te boeken voor je klus? In het online systeem zie je lekker overzichtelijk alle informatie over je boeking(en). Hier vind je ook je factuur terug nadat de klus is uitgevoerd. Schrijf je dan ook nog even een beoordeling? Zo help je andere klanten ook een handje bij het kiezen!

Hoe werkt de betaling?

De dienstverlener werkt natuurlijk volledig wit via ons en je hoeft nooit cash te betalen aan de hulp! Tóch heb je geen administratief gedoe. De helpers zijn namelijk niet in loondienst, maar werken via de Regeling dienstverlening aan huis. Nadat de tuinman de klus heeft uitgevoerd ontvang je de factuur. Deze kan je veilig en snel voldoen d.m.v. een iDEAL betaling. Heb je structurele tuinhulp en wil je gewoon dat dit automatisch gebeurt? Dan kan je instellen dat de betaling via automatische incasso wordt gedaan. De tuinman ontvangt zijn/haar salaris binnen 3 werkdagen nadat jij de betaling hebt voldaan.

Voordelen Hlprs

Een helper inhuren via Hlprs brengt een aantal voordelen met zich mee. Deze zetten we graag nog even voor je op een rijtje:
- Je kiest zelf een tuinhulp uit. Om je een handje te helpen, hebben we zoveel mogelijk informatie over de helper al voor je verzameld. Daarnaast hebben we enkel de beschikbare hulpen uit jouw omgeving voor je geselecteerd.
- Geen contante betalingen; de betaling verloopt veilig online.
- Geen administratieve lasten voor jou.
- De helper werkt wit en dus ben je vaak verzekerd bij schade.
- Zelfs als jouw verzekering niet voldoende dekkend is, bieden wij nog de Hlprs Happiness Garantie! Deze garantie is gebaseerd op risksharing. Dat is dus een stukje eerlijker dan een gewone verzekering.
- Je hoeft niet zelf te ploeteren en houdt meer tijd over voor andere (leukere) dingen!

Interesse in een tuinman in Almere?

Heb je interesse in een tuinhulp, maar heb je nog wat vragen? Check dan ons Help Center.
Boek nu een tuinman in Almere!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Almere vind je een helper:

Almere Centrum Almere Noord Almere Zuid Almere West Almere Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...