Boek nu een tuinman in Amsterdam


Zoek jij een tuinman? Die vind je razendsnel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman in Amsterdam via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze makkelijker voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinman verricht allerlei tuinwerkzaamheden. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? Grote kans dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel een geschikte tuinman in Amsterdam via Hlprs

Is het hoognodig tijd dat er weer iets aan je tuin wordt gedaan? Wacht niet langer en schakel een tuinman in via Hlprs. Besteed je kostbare vrije tijd aan leuke dingen en laat een van onze helpers het werk opknappen. Via ons online platform kom je razendsnel in contact met een ervaren hovenier bij jou in de regio.

Tuinklussen die je via Hlprs kunt laten doen

De tuiniers nemen met liefde je gehele tuin onder handen. Neem vooraf contact op met de helper om door te spreken wat er precies gebeurd moet worden. Dit kan via de handige chatfunctie op het platform. Naast het werk wat verricht moet worden kun je ook gelijk de datum en het tijdstip afspreken dat de helper langskomt. Door de flexibiliteit van de tuinmannen ligt hiervoor de keuze volledig in jouw handen. Wanneer alles is doorgenomen is het tijd om de tuin onder handen te nemen. Vaak voorkomende taken in de tuin:
Bomen snoeien
Onkruid verwijderen
Tuin zomer- en winterklaar maken
Grasmaaien
... en nog veel meer!
Iedere tuinman Amsterdam hanteert een eigen tarief. Dit is gebaseerd op relevante werkervaring en het aanbod van hoveniers in de omgeving. De factuur kan worden voldaan middels een veilige iDEAL-betaling. Is de helper goed bevallen? Markeer hem als favoriet en boek hem eenvoudig nog een keer!

Tuinhulp: alles goed geregeld via Hlprs

Wanneer je een tuinman inschakelt via Hlprs kun je optioneel gebruik maken van de Hlprs Happiness Garantie. Wij raden dit zeker aan, je bent hiermee namelijk verzekerd dat alles voor jou en de hulp goed is geregeld. Daarnaast ben je verzekerd tegen schade.
In een duidelijk overzicht zie je welke tuinhulpen er actief zijn. Hieruit kies je zelf een geschikt helper, want wie weet er beter wat er aansluit bij jouw wensen dan jij zelf? Om deze keuze zo makkelijk mogelijk te maken, kun je bij elke tuinier zien over welke stappen hij in de screening heeft doorlopen. We bieden alle tuinmannen de mogelijkheid tot het doen van een intakegesprek met een van de medewerkers van Hlprs, het invullen van een extra vragenlijst en een ID-check. Hiermee proberen we de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.
Alle helpers vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis. Hierdoor werken zij volledig wit. Je hoeft je geen zorgen te maken om de administratie, die wordt voor je gedaan.

Tuinman Amsterdam: boeken maar!

Bespaar je tijd en energie, boek eenvoudig een tuinman via Hlprs!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Amsterdam vind je een helper:

Amsterdam Centrum Amsterdam Noord Amsterdam Zuid Amsterdam West Amsterdam Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...