Boek nu een tuinman in Arnhem


Zoek jij een tuinman? Die vind je razendsnel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman in Arnhem via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze makkelijker voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinman verricht allerlei tuinwerkzaamheden. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? Grote kans dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Zoek je een tuinman in Arnhem?

Bij Hlprs ben je aan het goede adres voor een tuinman in Arnhem! Wij hebben namelijk een groot bestand aan helpers die graag in jouw tuin aan de slag gaan. Of het nu gaat om de tuin klaarmaken voor het seizoen, een verhuizing, of gewoon netjes maken zodat jij er lekker van kan genieten. We brengen je graag in contact met een tuinhulp die bij jou aan de slag kan gaan. Het online platform geeft je een helder overzicht van beschikbare tuiniers in jouw omgeving. En omdat jij natuurlijk het beste weet waar je behoeften liggen, kies je helemaal zelf wie er uiteindelijk bij jou aan de slag gaat. Het tarief verschilt per tuinhulp. Dit bepalen zij namelijk zelf, op basis van hun eigen ervaring en het aanbod van de klussers in de omgeving. Naast het tarief, zie je wat voor ervaring de helper heeft, wat eerdere klanten van hem/haar vonden en hoe ver de dienstverlener is in ons screeningsproces. Alle helpers hebben een online integriteit interview gemaakt en een ID-verificatie doorlopen.

Hoe maak je een afspraak met de tuinman?

Uiteindelijk bepaal je natuurlijk zelf wat de klus is die uitgevoerd moet worden. Wil je de klus graag nog even wat verder doorspreken met de helper? Je komt gemakkelijk met hem of haar in contact via de online chatfunctie, nadat je de klus hebt geboekt. Zo maak je afspraken over het gereedschap; in principe ben jij hier zelf verantwoordelijk voor, maar veel tuinhulpen zijn in de mogelijkheid dit wel mee te nemen. Wanneer gaat de tuinier aan de slag? Dat bepaal je zelf! Je boekt de dienstverlener zelf op een voor jou gunstig moment. Tuinklussen die via ons regelmatig worden uitgevoerd, zijn:
Tuin zomer- en winterklaar maken
Heggen snoeien
(Niet te hoge) bomen snoeien
Grasmaaien
Onkruid verwijderen

Voordelen Hlprs

Waarom zou je nu een tuinman inhuren via Hlprs? Dat is geen lastige vraag! Je mag namelijk helemaal zelf kiezen wie er bij jou aan de slag gaat. Dit doe je op basis van de info die we voor jou hebben verzameld. Denk hierbij aan werkervaring, beoordelingen van andere klanten, badges en het uurtarief. Hierdoor weet je ook van te voren al wat je gaat betalen! Daarnaast heb je geen administratieve lasten, terwijl de tuinman ‘wit’ werkt via de Regeling dienstverlening aan huis. Je hoeft ook geen contant geld meer in huis te hebben, want je ontvangt achteraf netjes een factuur. Met de Hlprs Happiness Garantie ben je er zeker van dat alles goed geregeld is voor jou én de tuinman in Arnhem. Je kunt naast een tuinhulp ook een huishoudelijke hulp, klushulp of oppas boeken via hetzelfde platform!

Boek nu een tuinman in Arnhem

Heb je nog een vraag? Stel ‘m gerust via e-mail of stuur ons even een chatbericht!
Wacht niet langer en boek nu een tuinman in Arnhem.

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Arnhem vind je een helper:

Arnhem Centrum Arnhem Noord Arnhem Zuid Arnhem West Arnhem Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...