Boek nu een tuinman in Boxmeer


Zoek jij een tuinman? Die vind je razendsnel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman in Boxmeer via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze makkelijker voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinman verricht allerlei tuinwerkzaamheden. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? Grote kans dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Tuinman in Boxmeer

Lukt het maar niet om een geschikte tuinman in Boxmeer te vinden? Probeer het eens met behulp van Hlprs! We begrijpen het als je er zelf niet de groene vingers voor hebt, of simpelweg niet de zin om buiten aan de slag te gaan. Gelukkig hoeft dat ook niet! Je kan namelijk gemakkelijk een tuinhulp inhuren via het overzichtelijke inlogsysteem van Hlprs. Want, laten we eerlijk wezen; wie heeft nu zin om onkruid te gaan verwijderen?
Via het Hlprs-platform vind je verschillende geschikte dienstverleners in en rondom Boxmeer. Je bekijkt het aanbod in jouw omgeving en bepaalt op basis van de info die we voor je verzameld hebben welke dienstverlener geschikt zou kunnen zijn voor de klus. Welke info dat is? Zo laten we eerdere werkervaring en motivatie van de tuinmannen zien. Daarnaast kun je ook eerdere beoordelingen lezen die klanten geschreven hebben. Zo weet je precies wat je van de tuinhulp kan verwachten! Het uurtarief wordt ook door de tuinier zelf bepaald. Dit op basis van het advies wat wij eerder gegeven hebben.

Voordelen Hlprs

Doordat jij gewoon direct contact hebt met de tuinhulp, kunnen jullie samen tot een gewenste dag komen. Daarnaast kan je via de handige chat-functie alle details van de klus doorspreken. Op die manier ben je zo goed mogelijk verzekerd van een goede uitvoer van de kus. Wil je nu helemaal zeker zijn van een goede afloop? Dan kan je kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Op die manier is écht alles geregeld. Dus, mocht er dan (ondanks de goede voorbereiding van jou en en de dienstverlener) toch nog schade zijn, wordt dit gewoon vergoed. Dit is op basis van risksharing. Nog eerlijker dan een gewone verzekering dus; je krijgt een gedeelte van je geld terug als er niets wordt uitgekeerd.
De regeling waar al onze helpers onder vallen heet Regeling dienstverlening aan huis. Hierdoor gaan zij bij jou volledig in het wit aan de slag. Je hoeft je geen zorgen te maken om de administratie, dit wordt voor je gedaan. Het enige wat jij hoeft te doen, is de uren checken en de factuur veilig en gemakkelijk online betalen.
En alsof het bovenstaande nog niet genoeg is, kan je ook nog eens voor zo’n beetje alle andere taken in en rondom het huis bij Hlprs terecht. Zo kan je gemakkelijk een huishoudelijke hulp inhuren, een oppas aanvragen of een klushulp vinden op het online platform.

Wat de tuinhulp zoal voor je kan doen

Natuurlijk bepaal je zelf welke klus je plaatst op het platform. Voorbeelden van vaak voorkomende klussen zijn:
Schoffelen
bomen en hagen snoeien
onkruid wieden

Boek nu een tuinman in Boxmeer

Mocht er nog iets onduidelijk zijn, het Help Center geeft antwoord op al jouw vragen.
Boek nu een tuinman in Boxmeer!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Boxmeer vind je een helper:

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...