Boek nu een tuinman in Den Haag


Zoek jij een tuinman? Die vind je razendsnel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman in Den Haag via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze makkelijker voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinman verricht allerlei tuinwerkzaamheden. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? Grote kans dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Via Hlprs boek je snel een geschikte tuinman in Den Haag

Ben je op zoek naar een tuinhulp die de heg voor je kan snoeien? Of misschien is onkruid wel een groot probleem in je tuin. Via Hlprs heb je gemakkelijk een tuinman in Den Haag die misschien volgende week al wel bij je aan de slag kan! Je kiest zelf wie er bij je aan de slag gaat. Natuurlijk word je hier wel een handje bij geholpen. Zo kan je zien wat voor uurtarief de tuinier hanteert, zodat je zelf bepaalt hoe veel je betaalt.
Je kan daarnaast ook zien waarvoor je betaalt. Wat voor ervaring heeft de helper bijvoorbeeld? En hoe veel certificaten heeft hij of zij behaald? Er zijn verschillende cursussen beschikbaar. Ook kan je zien wat andere klanten van de dienstverlener vonden. De tuiniers bepalen hun uurtarief op basis van hun eigen ervaring en het aanbod in hun omgeving.

Hlprs: dit zijn de voordelen

Waarom zou je iemand inhuren via Hlprs? Omdat dit best wel wat voordelen voor jou heeft! Geen administratieve lasten, omdat dat allemaal door het platform wordt afgehandeld. Je hoeft alleen even te checken of de uren kloppen, zodat je niet te veel betaalt en achteraf de factuur te voldoen. Overigens gaat dat laatste ook behoorlijk makkelijk, omdat je via iDEAL of via automatische incasso (handig voor structurele tuinhulp) kan betalen.
De dienstverleners die via Hlprs werken, werken natuurlijk gewoon wit. Het werk valt namelijk onder de Regeling dienstverlening aan huis. Geen vervelende verrassingen wat betreft de kosten; je bepaalt zelf het uurtarief, op basis van het aanbod. Geen betalingen met contant geld, want je ontvangt gewoon achteraf een factuur welke je kan voldoen door middel van iDeal-betaling of automatische incasso. De administratie is geregeld, zodat jij vrijwel niets meer hoeft te doen. Alleen de uren checken (dit is hartstikke makkelijk) en tot slot natuurlijk de factuur voldoen. En kies je voor de Hlprs Happiness Garantie? Dan is alles goed geregeld voor jou en de helper!

Dit doet een tuinhulp voor jou

De taken van een tuinhulp lopen natuurlijk erg uiteen. Jij bepaalt de klus en wij brengen je in contact met de beschikbare helpers, waar je (aan de hand van de informatie die je gemakkelijk kunt zien in het profiel van de dienstverlener) een keuze uitmaakt. Zij kunnen vervolgens zelf nagaan of ze de klus inderdaad voor je uit kunnen voeren. Wanneer het gelukt is een geschikte tuinier te vinden, kan je de klus samen nog even bespreken via de chatfunctie op het platform. Tuinklussen die vaak voorkomen zijn:
Schoffelen
Regulier tuinonderhoud
Onkruid wieden
Schuttingen plaatsen
... en nog veel meer!
Bevalt de helper zo goed dat je hem of haar graag nog een keer in wilt huren voor andere klussen? Maak dan gebruik van de favorieten-functie. Op die manier is hij of zij gemakkelijk terug te vinden voor een volgende klus!

Boek hier direct een tuinman in Den Haag

Mocht er nog iets onduidelijk zijn, het Help Center geeft antwoord op al jouw vragen.
Bespaar jezelf die tijd en moeite en schakel Hlprs in, happy to help! :-)

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Den Haag vind je een helper:

Den Haag Centrum Den Haag Noord Den Haag Zuid Den Haag West Den Haag Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...