Tuinman gevraagd


Zoek jij een tuinman? Die vind je razendsnel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze makkelijker voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinman verricht allerlei tuinwerkzaamheden. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? Grote kans dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Tuinman gevraagd

Had je om een tuinman gevraagd? Dat komt mooi uit! Wij hebben namelijk veel tuinhulpen beschikbaar die graag bij jou aan de slag zouden willen gaan! Op die manier hoef jij je niet druk te maken om vieze handen of groene vingers die je misschien niet hebt. Daarnaast houd je ook nog eens extra vrije tijd over om andere dingen te doen!

Waarom via Hlprs?

Een tuinman inhuren via Hlprs brengt een aantal voordelen met zich mee. Een belangrijk voordeel is dat de helpers allemaal wit werken, zonder dat je er administratieve lasten bij krijgt.
Daarnaast bieden wij de Hlprs Happiness Garantie. Wanneer je hiervoor kiest, ben je gegarandeerd van 100% tevredenheid. En dat tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur! Voor die kleine bijdrage krijg je heel veel! Wanneer de helper dan per ongeluk iets kapot heeft gemaakt en je eigen verzekering de schade niet vergoedt, vervalt het eigen risico van de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering. Verder wordt de dienstverlener doorbetaald bij ziekte én heb je sleutelbescherming. Mocht de helper per ongeluk jouw huissleutel kwijtraken, dan kun je gebruik maken van de Hlprs happiness garantie voor het vervangen van de sloten. Wordt er minder uitgekeerd dan dat er betaald is door de verschillende klanten? Dan wordt het overgebleven bedrag ook nog eens verdeeld onder de klanten die een bijdrage hebben geleverd! 100% tevredenheid dus en iedereen happy!

Wat doet een tuinhulp zoal?

Wanneer je om een tuinman gevraagd hebt, kan je dit natuurlijk doen voor allerlei verschillende klusjes. Een aantal voorbeelden van veel voorkomende klusjes zijn:
Snoeien
Onkruid verwijderen
Grasmaaien
Planten verwijderen of nieuwe planten plaatsen
Gebaseerd op de vraag van klussen en relevante werkervaring bepalen de helpers hun eigen tarief. Als de klus is afgerond betaal je het bedrag via een veilige iDeal-betaling of automatische incasso (handig in het geval van een structurele klus).

Hoe weet ik welke helper geschikt is voor mijn klus?

We laten alle beschikbare helpers in jouw omgeving zien. Je kan dan zelf kiezen met welke helper je graag contact op wilt nemen voor de klus. Om de keuze gemakkelijk te maken, verzamelen wij zo veel mogelijk info over de tuinhulp:
Beoordelingen van andere klanten van de helper
Werkervaring
Badges (laat de voorgang van screening zien)
Daarnaast moet iedere helper bij inschrijving een aantal vragen beantwoorden die met integriteit te maken hebben en met hij of zij een ID-verificatie doorlopen. Zo weet je zeker dat de tuinman ook écht de persoon is die hij/zij zegt te zijn.
Vragen over het boekingsproces? Neem contact op met de klantenservice. Via het Help Center of de chat krijg je direct antwoord op (bijna) al je vragen
Tuinman gevraagd? Boek nu gemakkelijk en snel via de website.

Hlprs is actief in heel Nederland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...