Boek nu een tuinman in Gouda


Zoek jij een tuinman? Die vind je razendsnel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze makkelijker voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinman verricht allerlei tuinwerkzaamheden. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? Grote kans dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Zoek je een tuinman in Gouda?

Dat komt mooi uit! Via Hlprs boek je namelijk gemakkelijk en tuinman in Gouda. Hoe dat precies werkt? Dat leggen we graag even uit! Dit doe je in slechts een paar stappen.
Stap 1: Geef je klus op via onze website
Stap 2: Bekijk de beschikbare helpers en kies een paar helpers uit die jou wel wat lijken
Stap 3: de dienstverleners laten weten of ze inderdaad bij jou aan de slag kunnen gaan en de afspraak is gemaakt

Waarom Hlprs?

Dat is een goede vraag, maar wel eentje die gemakkelijk te beantwoorden is gelukkig! Een tuinman inhuren via Hlprs brengt namelijk een aantal voordelen met zich mee. Zo hoef je je niet druk te maken over contant geld in huis hebben. De betaling doe je namelijk gemakkelijk achteraf via iDEAL. De verdere administratie is geregeld. De dienstverleners werken allemaal wit, via de Regeling dienstverlening aan huis.
Daarnaast kan je kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie, zodat je zeker weet dat je geen enkel risico loopt. Is er bijvoorbeeld schade (ongelukjes kunnen natuurlijk altijd gebeuren), dan ben je gedekt met deze garantie. Dit werkt door middel van risk-sharing en is dus ook nog eens hartstikke eerlijk!
Heb je nu ook wel interesse in een huishoudelijke hulp, oppashulp of klushulp? Geen probleem! Via het inlogsysteem boek je gemakkelijk één van deze diensten. Zo heb je eigenlijk alles klusjes in en rondom je huis opgelost met behulp van één handig platform. We zeiden toch al dat we Happy to help zijn?

Wat een tuinier zoal voor je kan doen

Natuurlijk bepaal je zelf de inhoud van de klus. Een aantal voorbeelden van klussen die regelmatig gedaan worden, zijn:
Planten water geven als jij bijvoorbeeld op vakantie gaat
Grasmaaien
Schoffelen
Onkruid wieden
Bomen / struiken snoeien
De helpers bepalen zelf welk tarief zij hanteren. Dit is bijvoorbeeld gebaseerd op de concurrentie in hun omgeving en hun eigen ervaring. Om je een handje te helpen, hebben we dit allemaal lekker inzichtelijk gemaakt. Je ziet direct welke dienstverleners er beschikbaar zijn voor je klus en wat ze je te bieden hebben. Zo bepaal je helemaal zelf uiteindelijk wie er bij je aan de slag gaat en wat de klus je gaat kosten.
Wil jij ook kostbare tijd besparen? Boek nu een tuinman in Gouda!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Gouda vind je een helper:

Gouda Centrum Gouda Noord Gouda Zuid Gouda West Gouda Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...