Boek nu een tuinman in Groningen


Zoek jij een tuinman? Die vind je razendsnel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman in Groningen via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze makkelijker voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinman verricht allerlei tuinwerkzaamheden. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? Grote kans dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel een tuinman in Groningen via Hlprs

Is het tijd dat er weer iets aan je tuin wordt gedaan? Wacht niet langer en schakel een tuinman uit Groningen in. Op die manier heb jij meer vrije tijd, welke je dan weer aan leuke dingen kan besteden. Eén van de tuinhulpen knapt dan het werk gewoon voor je op! Je betaalt alleen voor de uren die er bij je gewerkt worden. Eventueel kunnen er nog wel wat extra kosten bij komen, maar deze worden altijd eerst met jou overlegd. Hierbij kan je denken aan dingen zoals reiskosten of kosten voor bijvoorbeeld de afvoer van het tuinafval. Je bepaalt dus zelf, samen met de helper, hoe veel je betaalt. Je kiest de helper ook op basis van het uurtarief dat zij zelf hebben bepaald.
In een helder overzicht zie je welke tuiniers er beschikbaar zijn in en rondom Groningen. Hieruit kies je zelf een geschikt helper. Om deze keuze zo helder mogelijk te maken, zie je bij elke tuinier over welke certificaten en relevante werkervaring hij/zij beschikt. Alle helpers hebben de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en behalen van certificaten. Zo blijft we de kwaliteit zo inzichtelijk en zo hoog mogelijk. Ook vragen we de klanten van de tuinman een beoordeling te schrijven nadat er is gewerkt. Deze kan jij dan vervolgens zien wanneer je de keuze voor de tuinhulp maakt. Zo weet je zeker dat je tuin onder handen wordt genomen door iemand met de juiste ervaring.

De voordelen van Hlprs voor jou op een rij

Wanneer je een tuinman inschakelt via Hlprs kun je kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Wij raden dit zeker aan. Je bent hiermee namelijk verzekerd dat alles voor jou en de hulp goed is geregeld. Daarnaast ben je verzekerd tegen schade. Het fijne aan deze garantie is dat een deel van het bedrag terugkrijgt wanneer er niets is uitgekeerd. Dit is in de vorm van een giftcard!
Waarom zou je nu een tuinhulp inhuren via Hlprs? Dat is een makkelijke vraag! We zetten de voordelen even voor je op een rijtje: Je bepaalt zelf wat je betaalt: geen cash betaling, maar veilig en gemakkelijk online. Geen administratieve lasten, terwijl de dienstverlener wel wit werkt, via de Regeling dienstverlening aan huis. Je kiest zelf wie er bij jou aan de slag gaat. Dit doe je op basis van de info die we voor jou hebben verzameld. Hierbij kun je denken aan werkervaring, beoordelingen van andere klanten, badges en het tarief.

Wat voert een tuinhulp uit in jouw tuin(tje)?

De tuinmannen die werken via Hlprs staan te popelen om tuinen op te knappen, ook die van jou! Vooraf kun je al rechtstreeks contact opnemen met de helper om de klussen te bespreken. In principe zorg je zelf voor het benodigde gereedschap. Heb je dat niet? Dan mag je gerust aan de helper vragen of hij of zij wel beschikt over materiaal. Een helper knapt heel je tuin op als je dat wil. Dit zijn de dingen die ze in ieder geval vaak doen in de tuin:
Grasmaaien
Tuin zomer- en winterklaar maken
Bomen, struiken en coniferen snoeien
Onkruid wieden
... en nog veel meer!
Iedere tuinier hanteert een eigen tarief. Dit baseren zij op hun relevante werk ervaring en het aanbod van tuinhulpen in de omgeving. De factuur wordt gewoon achteraf voldaan middels een veilige IDEAL-betaling. Ben je nu heel blij met het geleverde werk? Markeer hem dan als favoriet. Zo boek je de persoon de volgende keer eenvoudig nogmaals. Het is natuurlijk ook mogelijk structureel tuinhulp af te nemen. Je kan bijvoorbeeld een maandelijkse of 2-wekelijkse afspraak inplannen.
Hlprs: happy to help. Naast tuinhulp, vind jij via Hlprs ook eenvoudig huishoudelijke hulp, klushulp of oppas. Voor alle klussen en taken in en om huis schakel je gewoon Hlprs in. Weer een paar zorgen minder :-).
Heb je nog vragen? Neem dan een kijkje in het help center!

Tuinman in Groningen: boeken maar!

Boek direct een tuinman in Groningen! Tijd voor een opgeknapte tuin ;-).

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Groningen vind je een helper:

Groningen Centrum Groningen Noord Groningen Zuid Groningen West Groningen Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...