Boek nu een tuinman in Haarlem


Zoek jij een tuinman? Die vind je razendsnel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman in Haarlem via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze makkelijker voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinman verricht allerlei tuinwerkzaamheden. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? Grote kans dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Tuinman in Haarlem via Hlprs

Zoek je een tuinman in Haarlem die je kan helpen met achterstallig onderhoud van je tuin, onkruid verwijderen of snoeiwerk? Via Hlprs heb je die zo gevonden! Dankzij ons grote bestand aan tuiniers in en rondom Haarlem, kan er vaak op korte termijn al iemand bij je aan de slag gaan als je dat wilt. Het concept is simpel en in slechts een paar stappen kan de tuinhulp al geregeld zijn:
Stap 1: Vul je adres in en kies je dienst
Stap 2: Geef je voorkeuren door (datum, klusbeschrijving etc.)
Stap 3: Geef je voorkeuren door (datum, klusbeschrijving etc.)
Stap 4: Boeken maar!
Om je tijdens de keuze een handje te helpen, hebben we alvast wat info over de helpers verzameld voor je. Zo zie je in één oogopslag al hoe ver de tuinier bij je vandaan woont, hoe veel klussen ze al via ons platform hebben uitgevoerd, wat andere klanten van de helpers vonden, wat het uurtarief is en hoe ver de tuinhulp in ons screeningsproces is.

Hlprs: dit zijn de voordelen

Waarom zou je iemand inhuren via Hlprs? Omdat dit best wel wat voordelen voor jou heeft! Geen administratieve lasten, omdat dat allemaal door het platform wordt afgehandeld. Je hoeft alleen even te checken of de uren kloppen, zodat je niet te veel betaalt en achteraf de factuur te voldoen. Overigens gaat dat laatste ook behoorlijk makkelijk, omdat je via iDEAL of via automatische incasso (handig voor structurele tuinhulp) kan betalen.
Ook heb je de optie om te kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Met deze garantie weet je zeker dat je geen enkel risico loopt. Het is door middel van risk-sharing en voor slechts een klein bedrag bovenop het uurtarief ben je verzekerd in het geval van schade. Ook wordt de dienstverlener doorbetaald in geval van ziekte én heb je sleutelbescherming als je de sleutel deelt met de dienstverlener (als de tuin bijvoorbeeld verzorgd moet worden tijdens je vakantie). Is er geen schade geweest? Dan krijg je een deel van het betaalde bedrag terug.

Wat de tuinhulp zoal voor je kan doen

Natuurlijk bepaal je zelf welke klus je plaatst op het platform. Voorbeelden van vaak voorkomende klussen zijn:
Schoffelen
Bomen en hagen snoeien
Schuttingen plaatsen
Onkruid wieden
Naast een tuinhulp in Haarlem kan je eigenlijk alle diensten die je nodig zou kunnen hebben in en rondom huis boeken via één platform en het werkt allemaal op dezelfde manier. Zoek je bijvoorbeeld een huishoudelijke hulp? Ook die heb je zo gevonden via dit platform. Heb je een laminaatvloer die gelegd moet worden of een ander klusje in of rondom huis? Boek dan gerust een klushulp! Even een avondje weg en zoek je oppas voor de kids? Boek dan een oppas!

Boek hier direct een tuinman in Haarlem

Mocht er nog iets onduidelijk zijn, het Help Center geeft antwoord op al jouw vragen.
Bespaar jezelf die tijd en moeite en schakel Hlprs in, happy to help! :-)

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Haarlem vind je een helper:

Haarlem Centrum Haarlem Noord Haarlem Zuid Haarlem West Haarlem Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...