Boek nu een tuinman in Helmond


Zoek jij een tuinman? Die vind je razendsnel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman in Helmond via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze makkelijker voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinman verricht allerlei tuinwerkzaamheden. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? Grote kans dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Find an experienced helper in your region

Start your booking
Please select...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel een tuinman in Helmond via Hlprs

Op zoek naar een tuinman in Helmond? Dat is mooi! Met behulp van Hlprs vind jij binnen no-time iemand die je kan helpen je tuin weer helemaal op orde te krijgen. Zo kan jij lekker relaxen terwijl de tuinhulp aan de slag gaat in de tuin. Wij hebben verschillende helpers in jouw omgeving beschikbaar en je bepaalt helemaal zelf wie er aan de slag gaat.

De voordelen van Hlprs voor jou

Dankzij het platform Hlprs kom jij gemakkelijk in contact met een tuinhulp uit je eigen omgeving. Je bepaalt zelf met welke helper je contact op wilt nemen voor de klus. Om de keuze zo gemakkelijk mogelijk te maken, verzamelen we zo veel mogelijk informatie over de helper: een overzicht met beoordelingen van andere klanten, werkervaring, badges om aan te tonen hoe ver een helper is in het screeningsproces en het uurtarief dat de helper hanteert.
Omdat alle helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis, werken zij wit. Je zit niet met administratieve rompslomp. Zo regelen wij de facturatie voor jou. Het enige wat je hoeft te doen is het factuurbedrag overmaken via een veilige iDeal-betaling of automatische incasso. Gemakkelijk en veilig dus!
Ook kan je gebruik maken van de de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee weet je zeker dat alles goed is geregeld voor zowel jou als voor de tuinman! Ook ben je bij eventuele schade volledig gedekt. Heb je geen gebruik hoeven maken van de Hlprs Happiness Garantie, dan krijg je een deel terug in de vorm van een giftcard.

Wat doet een tuinhulp in jouw tuin?

De helpers kunnen jou met allerlei klusjes in de tuin helpen. Grote tuin, kleine tuin, voortuin, achtertuin, balkon: maakt ze niet uit!
Bomen, struiken en coniferen snoeien
Regulier tuinonderhoud
Tuin zomer- en winterklaar maken
Onkruid wieden
... en nog veel meer!
Andere tuinklussen? Grote kans dat je bij Hlprs een tuiman vindt die jou goed kan helpen in de tuin! Is de ervaring met de tuinman nu heel positief en wil je hem of haar graag nogmaals inhuren? Dat kan met de favorieten-functie! Hiermee heb je zo weer een nieuwe afspraak gemaakt met die vertrouwde tuinhulp!
Hlprs: happy to help. Naast tuinhulp, vind jij via Hlprs ook eenvoudig huishoudelijke hulp, klushulp of oppas. Voor alle klussen en taken in en om huis schakel je gewoon Hlprs in. Weer een paar zorgen minder :-).
Heb je nog vragen? Neem dan een kijkje in het help center!

Tuinman in Helmond: boeken maar!

Boek direct een tuinman in Helmond! Tijd voor een opgeknapte tuin ;-).

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Helmond vind je een helper:

Helmond Centrum Helmond Noord Helmond Zuid Helmond West Helmond Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...