Boek nu een tuinman in Hilversum


Zoek jij een tuinman? Die vind je razendsnel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman in Hilversum via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze makkelijker voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinman verricht allerlei tuinwerkzaamheden. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? Grote kans dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Tuinman Hilversum

Geen tijd om in de tuin te gaan klussen? Of heb je er simpelweg gewoon geen zin in of niet de juiste kleur vingers (groen dus) voor. In dat geval ben je bij Hlprs aan het juiste adres. Binnen no-time staat er een gescreende tuinman uit Hilversum (of omgeving) bij jou op de stoep. Laat die tuinklussen over aan een vakman!
Via het online platform kies je helemaal zelf een tuinhulp. Jij weet natuurlijk zelf het beste aan welke eisen een goede tuinier moet voldoen. Selecteer eerst een dag en tijdstip waarop je wilt dat de klus wordt geklaard (dit kan ook een flexibele boeking zijn). Hierna zie je in één helder overzicht alle actieve tuiniers bij jou in de buurt. Hieruit maak jij dus de keuze. We helpen je een handje om deze keuze zo makkelijk mogelijk te maken. Op het platform lees je beoordelingen over de helper. Deze zijn geschreven door andere klanten waar hij of zij aan de slag is geweest. Krijg zo een duidelijk beeld wat je van de helper kunt verwachten.

Taken van de tuinman of -vrouw

De helpers helpen je graag met klusjes in de tuin. Nadat je een tuinman in Hilversum hebt geboekt, kun je contact opnemen via de chatfunctie op het platform. Ideaal om samen de klus al een keer door te spreken. Zijn er bijvoorbeeld bijzonderheden waar de tuinhulp extra rekening mee moet houden? Daarnaast ook handig om het gelijk over het benodigde gereedschap te hebben. Jij bent hier in principe verantwoordelijk voor. Heb je dit niet in huis? Vraag aan de helper of hij of zij hier misschien over beschikt. Vaak voorkomende tuinklussen:
Onkruid verwijderen
Vast tuinonderhoud
Achterstallig tuinonderhoud
Tuin winterklaar maken
Tuin zomerklaar maken
Grasmaaien
Schoffelen
Tuinafval afvoeren (hier kunnen extra kosten voor gerekend worden)
De tuinhulpen die werkzaam zijn via Hlprs bepalen hun eigen uurtarief. Dit wordt gebaseerd op de eigen relevante werkervaring en het aanbod van andere tuiniers in de omgeving.

100% tevredenheid

100% tevredenheid garanderen we onze klanten met de Hlprs Happiness Garantie. Je kunt hier optioneel gebruik van maken, maar wij raden het zeker aan! Van deze garantie wordt iedereen happy! Je weet zo zeker dat alles goed is geregeld. Voor jou én voor de dienstverlener.
De helper die bij jou aan de slag gaat, doet dit volledig in het ‘wit’. Dit komt door het feit dat al de helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis. Hlprs neemt de administratie voor je uit handen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de betaling. Dit kan achteraf door het bedrag over te boeken via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.

Interesse in een tuinman in Hilversum?

Vragen over het boekingsproces? Neem gemakkelijk contact op met de klantenservice. Via het Help Center of de chat krijg je direct antwoord op (bijna) al je vragen!
Hulp nodig bij het werk in de tuin? Boek een tuinman in Hilversum!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Hilversum vind je een helper:

Hilversum Centrum Hilversum Noord Hilversum Zuid Hilversum West Hilversum Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...