Boek nu een tuinman in Maastricht


Zoek jij een tuinman? Die vind je razendsnel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman in Maastricht via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze makkelijker voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinman verricht allerlei tuinwerkzaamheden. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? Grote kans dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel een geschikte tuinman in Maastricht via Hlprs

Lukt het maar niet om een goede en betaalbare tuinman in Maastricht te vinden? Misschien (waarschijnlijk!) kunnen wij je daar wel een handje bij helpen. We snappen het heel goed als je zelf geen tijd, geen zin of gewoon niet de handigheid en kennis hebt om de tuin goed te onderhouden. Gelukkig is dat ook nergens voor nodig! Een tuinier inhuren is namelijk makkelijker dan ooit via Hlprs.
Via dit platform heb je direct een helder overzicht van geschikte tuinhulpen in (de omgeving van) Maastricht. Je ziet in één oogopslag wie er beschikbaar is in je omgeving en maakt, op basis van de info die we alvast voor je hebben verzameld, wie je graag in je tuin zou willen laten werken. Wat heb je nodig om een goede keuze te maken?
- Je ziet in het overzicht direct het uurtarief van de tuiniers
- De relevante werkervaring van de helpers
- Beoordelingen van klanten die je voor zijn gegaan
- Het aantal klussen dat hij of zij al via ons platform heeft uitgevoerd
- De afstand tussen jou en de tuinhulp

Waar kan zo’n tuinier je zoal bij helpen?

Natuurlijk bepaal je zelf welke klus je plaatst op het platform en kan je dus allerlei verschillende tuinklussen via het platform boeken. Om je toch wat op weg te helpen (helpen is ten slotte wat we graag doen), hebben we vast wat voorbeelden van tuinklussen voor je op een rijtje gezet:
Schoffelen
Snoeiwerk
Onkruid wieden
Achterstallig tuinonderhoud
Regelmatig tuinonderhoud

Waarom Hlprs?

Doordat jij direct contact hebt met de tuinman of -vrouw, kunnen jullie samen heldere afspraken maken. Daarnaast spreek je gemakkelijk de details van de klus door via de handige chat-functie. Even bellen kan natuurlijk ook altijd! Op die manier ben je zo goed mogelijk verzekerd van een goede uitvoer van de klus. Wil je nu 100% zeker zijn van een goede afloop? Dan raden we je aan te kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Zo is écht alles geregeld. Mocht er dan toch nog iets misgaan (een ongelukje kan natuurlijk altijd gebeuren), wordt dit vergoed. Dit is op basis van risksharing. Je krijgt een gedeelte van je geld terug als er niets wordt uitgekeerd.
De helpers werken altijd wit via de Regeling dienstverlening aan huis. Om de administratie hoef jij je natuurlijk niet druk te maken, omdat wij dat voor je uit handen nemen. Je hoeft alleen de uren even te checken en vervolgens de factuur even via iDEAL te voldoen. Gemakkelijk én veilig dus!
En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, kan je ook nog eens voor zo ongeveer alle andere taken in en rondom het huis bij ons terecht. Zo kan je een huishoudelijke hulpp inhuren, een klushulp aanvragen of een oppas vinden op het online platform in de regio Maastricht.
In tegenstelling tot veel andere platforms bepaal je helemaal zelf wie er bij jou aan de slag gaat én hoe veel je betaalt.

Boek nu een tuinman in Maastricht

Heb je nog wat vragen over het boekingsproces? Via het Help Center krijg je direct antwoord!
Weet je het al zeker? Super! Boek dan nu een tuinman in Maastricht.

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Maastricht vind je een helper:

Maastricht Centrum Maastricht Noord Maastricht Zuid Maastricht West Maastricht Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...