Boek nu een tuinman in Meppel


Zoek jij een tuinman? Die vind je razendsnel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman in Meppel via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinman verricht allerlei tuinwerkzaamheden. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? Grote kans dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind gemakkelijk een tuinman in Meppel via Hlprs

Is het weer eens hoog tijd dat er wat aan je tuin wordt gedaan? Schakel dan een tuinman in via Hlprs. Zo besteed jij je vrije tijd aan de dingen die je leuk vindt en knapt één van de helpers het werk voor je op. Via ons online platform kom je super snel in contact met een tuinier met een hoop ervaring in jouw regio.

Tuinklussen die via Hlprs uitgevoerd kunnen worden

De tuinhulpen nemen graag je volledige tuin onder handen. Neem vooraf even contact op met de helper, zodat je vast door kunt spreken wat er moet gebeuren. Dit kan via de chatfunctie op het platform. Naast de inhoud van de klus, kan je ook nog even doorspreken of de geplande dag en tijdstip goed uitkomen voor jullie beiden. Zo niet? Dan kan je dit in onderling overleg verplaatsen. De tuinmannen zijn vaak flexibel. Daardoor ligt de keuze volledig in jouw handen. Wanneer jullie alles hebben besproken, is het tijd om de tuin aan te pakken. Taken die veel worden uitgevoerd via ons platform, zijn:
Bomen en struiken snoeien
Onkruid wieden
Tuin klaarmaken voor de zomer en winter
Grasmaaien
... en nog veel meer!
De tuinhulpen die in Meppel e.o. werken, hanteren een eigen tarief. Dit tarief is gebaseerd op relevante werkervaring en op het aanbod van hoveniers in de omgeving. Wij geven hen daarin een adviestarief, maar uiteindelijk bepalen ze het helemaal zelf. De factuur kan worden voldaan middels een veilige iDEAL-betaling. Is de helper goed bevallen? Markeer hem of haar als favoriet en boek hem of haar de volgende keer weer!

Hlprs: Tuinhulp goed geregeld

Als je een tuinier inschakelt via Hlprs, heb je de optie gebruik te maken van de Hlprs Happiness Garantie. Wij raden dit zeker aan, want hiermee ben je verzekerd dat alles voor zowel jou als de hulp in de tuin goed geregeld is. Zo ben je verzekerd bij eventuele schade. Het fijne aan deze garantie is dat je alleen betaalt wanneer er ook echt schade is gemaakt! Eerlijker dan verzekeren, daar wordt toch iedereen blij van?!
In een helder overzicht zie je welke tuinhulpen er actief zijn in jouw regio. Hieruit kies je zelf een geschikt helper. Je weet zelf ten slotte het beste wat er aansluit bij jouw wensen. Om die keuze zo gemakkelijk mogelijk te maken, kun je bij elke tuinman en -vrouw zien over welke certificaten en relevante werkervaring hij of zij beschikt. We bieden alle helpers de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en behalen van certificaten. Hiermee proberen we de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.
Alle helpers vallen onder de de Regeling dienstverlening aan huis. Hierdoor werken zij wit. Je hoeft je geen zorgen te maken om de administratie. Dat regelen wij.

Tuinman Meppel: boeken maar!

Bespaar je tijd en energie, boek eenvoudig een tuinman via Hlprs!

Hlprs is actief in heel Nederland! Ook in Meppel vind je snel en gemakkelijk een tuinhulp.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...