Boek nu een tuinman in Moerdijk


Zoek jij een tuinman? Die vind je razendsnel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman in Moerdijk via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én biedt een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze makkelijker voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinman verricht allerlei tuinwerkzaamheden. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? Grote kans dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Tuinman Moerdijk

Zoek je een tuinman in Moerdijk? Top! Via Hlprs boek je namelijk gemakkelijk en snel iemand die direct aan de slag kan! Je vult gewoon even in wanneer de klus uitgevoerd dient te worden, hoe veel uur je denkt dat het kost en wat de klus inhoudt en je krijgt direct de beschikbare tuinhulpen uit je regio te zien.

Hoe weet ik wie geschikt is voor mijn klus?

Nadat je je klus hebt opgegeven en de mogelijke uitvoerdagen hebt doorgegeven, tonen we je alle beschikbare tuiniers in jouw omgeving. Je kiest dan zelf één of meerdere dienstverleners die jou geschikt laten. Om een handje te helpen bij het maken van deze keuze, hebben we vast wat info voor je verzameld:
Werkervaring
Beoordelingen van andere klanten van de tuinman
Badges geven aan hoe ver een helper is in het screeningsproces
Het tarief van de helper (dit baseren zij op ons advies)
Daarnaast moeten alle helpers bij inschrijving een aantal vragen beantwoorden die met integriteit te maken hebben moeten zij een ID-verificatie doorlopen. Zo weet je zeker dat de tuinman ook écht de persoon is die hij/zij zegt te zijn.

Wat doet zo’n tuinier zoal?

Omdat je zelf de klus bepaalt, kan dat van alles zijn. Een paar voorbeelden van klussen die regelmatig via ons uitgevoerd worden, zijn:
Snoeien van struiken of lage bomen
Onkruid wieden
Onkruid verwijderen
Grasmaaien
De tuin klaarmaken voor het aankomend seizoen
Nieuwe planten plaatsen of oude verwijderen

Waarom via Hlprs?

Een tuinhulp inhuren met de hulp van Hlprs brengt een aantal voordelen met zich mee. Een belangrijk voordeel is dat alle helpers wit werken, zonder dat dit administratief gedoe oplevert. Als de klus is afgerond betaal je het bedrag via een veilige iDEAL-betaling of automatische incasso (handig in het geval van een structurele klus).
Daarnaast biedt Hlprs de Hlprs Happiness Garantie. Je hebt zelf de vrijheid of je hiervoor kiest of niet. Als je voor die garantie kiest, ben je voor slechts een kleine bijdrage verzekerd van een aantal dingen:
Het eigen risico van de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering vervalt. Je hoeft dan dus niets te betalen als de tuinier per ongeluk schade maakt. Mocht je de tuinier je huissleutel geven omdat je zelf niet aanwezig bent bij de uitvoer van de klus, heb je met de Hlprs Happiness garantie sleutelbescherming. Mocht de helper per ongeluk jouw huissleutel kwijtraken, kan je hier gebruik van maken om de sloten te vervangen.
Omdat deze Happiness garantie d.m.v. risk-sharing werkt, kan het zijn dat je een deel van de kosten terugkrijgt in de vorm van een voucher.

Interesse in een tuinman in Moerdijk?

Heb je nog vragen over ons boekingsproces? Neem dan contact op met onze klantenservice!
Wacht niet langer en boek nu een tuinman in Moerdijk.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Moerdijk!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...