Boek nu een tuinman in Montferland


Ben jij op zoek naar een tuinman? Die vind je super snel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman in Montferland via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinhulp kan allerlei tuinwerkzaamheden uitvoeren. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? De kans is groot dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Een tuinman in Montferland vind je zo met Hlprs!

Een tuinman in Montferland kan je wel helpen met die opknapbeurt waar jouw tuin zo'n behoefte aan heeft. Via Hlprs heb je die hulp in de tuin ook nog eens zo gevonden! Dan kan jij je vrije tijd lekker besteden aan leukere dingen. Via ons online platform kom je namelijk super snel in contact met een ervaren tuinhulp bij jou in de buurt!

Tuinklussen via Hlprs

De tuinhulpen nemen maar al te graag je volledige tuin onder handen. Tip: neem vooraf contact op met de helper om door te spreken wat er precies gedaan moet worden. Dit kan via de handige chatfunctie op het platform. Dan kun je ook gelijk de datum en het tijdstip afstemmen waarop de helper langskomt. Door de flexibiliteit van de tuinmannen ligt hiervoor de keuze volledig in jouw handen. Wanneer alles is doorgenomen, is het tijd dat de helper aan de slag gaat. Veel voorkomende klussen in de tuin:
Onkruid weghalen
Tuin winterklaar en zomerklaar maken
Schutting plaatsen
Grasmaaien
... en nog veel meer!
Een tuinhulp die bij jou in Montfert aan de slag gaat, bepaalt zijn of haar eigen uurtarief. Dit uurtarief is gebaseerd op relevante werkervaring en het aanbod van tuiniers in de omgeving. De factuur voldoe je achteraf, via iDEAL. Makkelijk én veilig dus!

Goed geregeld via Hlprs

Wanneer je een tuinman inschakelt via Hlprs, bieden we de mogelijkheid te kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Zeker doen, want je bent hiermee verzekerd dat alles voor jou en de hulp goed geregeld is. Zo ben je verzekerd als er per ongeluk schade wordt gemaakt (het eigen risico vervalt met deze garantie) en ook voor doorbetaling bij ziekte. Het fijne aan deze verzekering is dat het werkt door middel van risk-sharing. Je betaalt dus alleen als er ook daadwerkelijk gebruik moet worden gemaakt van de verzekering.
Wanneer je een boeking start, zie je gelijk welke tuinhulpen er in jouw omgeving beschikbaar zijn op de door jou gekozen tijd en dag(en). Daar kan je dan zelf zelf een gescreende tuinhulp, want wie weet er beter wat er aansluit bij jouw wensen dan jij zelf? Om deze keuze zo makkelijk mogelijk te maken, kun je bij elke tuinier zien over welke certificaten en relevante werkervaring hij of zij beschikt. We bieden alle helpers de optie cursussen en certificaten te behalen. Hiermee proberen we de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.
Alle helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis. Hierdoor werken zij volledig wit. Je hoeft je geen zorgen te maken om de administratie, die regelen wij voor je.

Tuinman Montferland: boeken maar!

Wil je meer vrije tijd? Boek eenvoudig een tuinman via Hlprs!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Montferland.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...