Boek nu een tuinman in Naarden


Ben jij op zoek naar een tuinman? Die vind je super snel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman in Naarden via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinhulp kan allerlei tuinwerkzaamheden uitvoeren. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? De kans is groot dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Schakel een tuinman in Naarden in via Hlprs

Zoek je de tuinman in Naarden die jou kan helpen met de hoognodige opknapbeurt aan je tuin? Dan is het tijd om een tuinhulp via Hlprs in te schakelen. Besteed je kostbare vrije tijd aan leuke dingen en laat een van onze helpers het werk opknappen. Via ons online platform kom je razendsnel in contact met een betrouwbare tuinier bij jou in de buurt.

Via Hlprs snel én goed geregeld

Via Hlprs heb je de unieke optie gebruik te maken van de Hlprs Happiness Garantie. Waarom je hiervoor zou kiezen? Omdat je dan verzekerd bent van het feit dat alles voor zowel jou als je helper goed geregeld is. Je bent bijvoorbeeld gedekt als er per ongeluk schade is. Ook wordt je helper doorbetaald als er verzuim is. Het grote voordeel aan deze garantie is dat je alleen betaalt als er daadwerkelijk schade is gemaakt. Nog net wat eerlijker dan gewoon verzekeren, dus. Daar word je toch blij van?
Wij bieden je alles aan wat je nodig hebt om een geschikte tuinhulp te kiezen, maar de keuze ligt uiteindelijk natuurlijk bij jou. In één overzicht zie je welke tuiniers er actief en beschikbaar zijn in jouw omgeving. Hieruit kies je zelf een gescreende tuinhulp, want wie weet er beter wat er aansluit bij jouw wensen dan jij zelf? Om deze keuze zo makkelijk mogelijk te maken, kun je bij elke tuinier zien over welke certificaten en relevante werkervaring hij beschikt. We bieden alle helpers de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en behalen van certificaten. Hiermee proberen we de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.
De helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis. Hierdoor werken zij natuurlijk gewoon wit. Wel zo'n prettig idee, toch? Je hoeft je geen zorgen te maken om de administratie, die wordt voor je uit handen genomen.

Waarvoor kan je bij Hlprs terecht?

Naast tuinonderhoud, kan je bij ons ook terecht voor klushulp, schoonmaaksters. De tuinier neemt met liefde je gehele tuin onder handen. Neem vooraf contact op met de helper om door te spreken wat er precies moet gebeuren. Dit kan via de handige chatfunctie op het platform. Naast het werk wat verricht moet worden kun je ook gelijk de datum en het tijdstip afspreken dat de helper langs komt. Door de flexibiliteit van onze tuinmannen ligt hiervoor de keuze volledig in jouw handen. Wanneer alles is doorgenomen is het tijd om de tuin onder handen te nemen. Veel voorkomende werkzaamheden in de tuin:
Schoffelen en onkruid wieden
Tuinonderhoud; tuin winter- en zomerklaar maken
Grasmaaien
Planten
... en nog veel meer!
Iedere tuinier die in Naarden woont of werkt, bepaalt zijn of haar eigen uurtarief. We adviseren hen daar natuurlijk wel in; op basis van relevante werkervaring en het aanbod van tuinhulpen in de omgeving. De factuur voldoe je gewoon achteraf. Gemakkelijk én veilig via iDEAL.

Tuinman in Naarden? Boeken maar!

Kan je meer vrije tijd gebruiken? Boek snel een tuinman via Hlprs!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Naarden.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...