Boek nu een tuinman in Nieuwegein


Ben jij op zoek naar een tuinman? Die vind je super snel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman in Nieuwegein via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinhulp kan allerlei tuinwerkzaamheden uitvoeren. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? De kans is groot dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Tuinhulp: via Hlprs is alles goed geregeld!

Schakel je een tuinman in Nieuwegein in via Hlprs? Goed idee! Je kan dan namelijk gebruik maken van de unieke Hlprs Happiness Garantie. Waarom wij dit aanbieden? Omdat we het belangrijk vinden dat alles goed is geregeld; zowel voor de klant als voor de helper. Je bent hiermee volledig gedekt als er per ongeluk schade wordt gemaakt tijdens de werkzaamheden. Ook dingen als doorbetaling bij ziekte zijn dan geregeld. Het fijne aan deze garantie is dat je alleen betaalt wanneer er ook daadwerkelijk schade wordt gemaakt. Eerlijker dan 'gewoon' verzekeren dus. Daar word je toch blij van?
Wanneer je de boeking plaatst, zie je in één handig overzicht welke tuiniers er in jouw omgeving beschikbaar zijn. Hieruit kies je vervolgens zelf een gescreende tuinhulp uit. Waarom je dit zelf kiest? Omdat jij uiteindelijk het beste weet waar je naar op zoek bent en wat voor jou belangrijk is. Zo kan je filteren op beoordelingen van klanten, de afstand tussen jou en de helper of het tarief van de helper. Om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden, bieden wij alle helpers de mogelijheid tot het volgen van een cursus. Ook vragen wij hen om hun relevante werkervaring. Dit alles kan je ook zien in het profiel wanneer je de boeking plaatst.
Iedereen die via Hlprs werkt, doet dit via de Regeling dienstverlening aan huis. Zo weet je zeker dat ze wit werken. De administratie regelen wij, dus daar hoef jij je niet druk om te maken!

Je vindt gemakkelijk een geschikte tuinman in Nieuwegein via Hlprs!

Is jouw tuin wel toe aan een opknapbeurt? Dan is het hoog tijd om een tuinhulp in te schakelen! Via Hlprs kom je razendsnel in contact met een tuinhulp of hovenier bij jou in de buurt.

Tuinklussen die je via Hlprs kunt laten doen

De tuiniers nemen met liefde je gehele tuin onder handen. Neem vooraf contact op met de helper om door te spreken wat er precies moet gebeuren. Dit kan via de chatfunctie in het Hlprs portaal. Naast het werk wat verricht moet worden kun je ook gelijk de datum en het tijdstip afspreken dat de helper langs komt. Door de flexibiliteit van onze tuinmannen ligt hiervoor de keuze volledig in jouw handen. Wanneer alles is doorgenomen is het tijd om de tuin onder handen te nemen. Veel voorkomende werkzaamheden in de tuin:
Struiken en (lage) bomen snoeien
Schoffelen
Tuin zomer- en winterklaar maken
Planten
... en nog veel meer!
Iedere tuinman in Nieuwegein hanteert een eigen tarief. Dit ligt in de meeste gevallen tussen de €19,75 en €27,50. Het tarief is inclusief de Hlprs fee, dus daar komt niets meer bovenop. De tuinier bepaalt zelf het tarief, maar wij geven hierin een advies; op basis van de relevante werkervaring en het aanbod in de regio. De factuur betaal je gemakkelijk en veilig achteraf; middels een iDEAL-betaling. Je betaalt natuurlijk alleen voor de daadwerkelijk gemaakte uren. Ook als dit wat lager uitvalt dan aanvankelijk gedacht.

Zoek je een tuinman in Nieuwegein? Boeken maar!

Kan je meer vrije tijd gebruiken? Boek snel een tuinman via Hlprs!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Nieuwegein

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...