Boek nu een tuinman in Nieuwerkerk aan den Ijssel


Zoek jij een tuinman? Die vind je razendsnel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman in Nieuwerkerk aan den IJssel via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze makkelijker voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinman verricht allerlei tuinwerkzaamheden. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? Grote kans dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Op zoek naar een tuinman in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Heb je wat achterstand in het onderhoud in de tuin en ben je daarom op zoek naar een tuinman in Nieuwerkerk aan den IJssel die bij jou aan de slag kan gaan? Of misschien zoek je iemand die de heg of wat kleine bomen kan komen snoeien en betaal je daar liever niet de hoofdprijs voor. We kijken graag of er een helper beschikbaar is die je kan helpen! Dankzij de cursussen die we aanbieden aan alle dienstverleners, de certificaten die zij kunnen behalen als onderdeel van de screening en de beoordelingen van andere klanten bieden we zo goed mogelijk inzicht in wat de tuiniers te bieden hebben. Op die manier kan jij een weloverwogen keuze maken.

Waar kan ik een tuinier zoal voor inhuren?

De taken van de helpers lopen natuurlijk erg uiteen. Jij kiest welke klus je opgeeft en wij geven je een overzicht van de helpers die beschikbaar zijn. Hier kan jij (aan de hand van de informatie die je gemakkelijk kunt zien in het profiel van de tuinhulp) een keuze uit maken. De tuinier laat vervolgens weten of hij of zij de klus inderdaad aanneemt en je komt dan direct in contact. Wanneer het gelukt is een geschikte helper voor jou te vinden, kan je de klus samen nog even bespreken via de chatfunctie op het platform. Tuinklussen die regelmatig voorkomen, zijn:
Vast tuin onderhoud
Onkruid weghalen
Snoeiwerk
Achterstallig tuinonderhoud
Grasmaaien

Voordelen van een tuinhulp via Hlprs

Naast bovenstaande voordelen, heeft het inhuren van een tuinman via Hlprs nog een aantal voordelen voor jou:
- Je hebt de optie te kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Je betaalt hiervoor geen onnodig hoge premies, maar bent wel volledig verzekerd bij schade. Je betaalt een klein bedrag extra per uur. Dit wordt, samen met dat van de andere klanten en dienstverleners die hiervoor kiezen, in een ‘pot’ gedaan. Wanneer er dan schade is, een dienstverlener is langdurig ziek, of er wordt een sleutel kwijtgeraakt wordt dit dan uitgekeerd vanuit deze gedeelde pot. Deze manier van verzekeren heet risk-sharing en is eerlijker dan het soort verzekering dat we gewend zijn. Blijft er namelijk geld over uit de ‘pot’? Dan krijg je een deel terug in de vorm van een giftcard, zodat je bij een volgende boeking minder hoeft te betalen!
- Omdat de helpers zelf hun uurtarief opgeven en jij die info al voorafgaand aan de klus hebt, heb je de kosten zelf in de hand. Zo kom jij niet voor vervelende verrassingen te staan!
- De dienstverleners die gebruik maken van het Hlprs-platform werken uiteraard wit. Zij werken namelijk via de regeling ‘dienstverlening aan huis’.
- Geen gedoe met contant geld, want je ontvangt van ons een factuur achteraf. Deze kan je dan hartstikke makkelijk betalen door middel van iDeal of een automatische incasso die je hebt ingesteld (handig in het geval van structurele hulp).
- Ook om de administratie hoef jij je niet druk te maken. Je hoeft alleen de uren even te controleren en op basis daarvan de factuur voldoen die wij voor je hebben opgemaakt.
- Boek gemakkelijk een huishoudelijke hulp, klushulp, tuinhulp of oppas op één platform.
Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op met onze helpdesk of stuur een chatbericht!
Boek nu een tuinman in Nieuwerkerk aan den IJssel!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Nieuwerkerk aan den IJssel!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...