Boek nu een tuinman in Nieuwkoop


Ben jij op zoek naar een tuinman? Die vind je super snel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman in Nieuwkoop via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinhulp kan allerlei tuinwerkzaamheden uitvoeren. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? De kans is groot dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Via Hlprs weet je dat de tuinhulp goed én snel geregeld is

Wanneer je een tuinman in Nieuwkoop inschakelt via de Hlprs, levert dat een aantal voordelen op. Voor jou én de helper. Je kan bijvoorbeeld gebruik maken van de unieke Hlprs Happiness Garantie. Wat deze garantie inhoudt? Je bent verzekerd dat alles goed is geregeld, zowel voor jou zelf als voor je helper! Je bent volledig gedekt bij schade, de helper wordt doorbetaald bij ziekte. Als kers op de taart betaal je ook nog eens alleen voor deze verzekering wanneer er daadwerkelijk schade wordt gemaakt. Eerlijker dan een 'gewone' verzekering dus!
Je plaatst een boeking en ziet direct welke tuinhulpen er beschikbaar zijn op het door jou gekozen moment. Je kiest vervolgens een gescreende tuinhulp die jou geschikt lijkt. Je weet ten slotte zelf het beste wat er goed aansluit bij jouw wensen. Je kan filteren op het tarief, beoordelingen van andere klanten en op afstand. Net wat jij het belangrijkst vindt. Om de keuze nog wat makkelijker te maken, hebben we ook alle van de helper zichtbaar gemaakt; behaalde certificaten, aantal keer gewerkt, beoordelingen van klanten, tarief, werkervaring etc. We proberen zo de kwaliteit goed van de helpers goed te houden, zonder dat je hier gelijk het tarief van een 'gewone' hovenier voor neertelt.
Omdat de helpers via de Regeling dienstverlening aan huis werken, voeren zij alle werkzaamheden gewoon wit uit. De administratieve lasten hebben wij al uit handen genomen, dus daar hoef jij je niet druk om te maken.

Tuinman in Nieuwkoop? Zo gevonden via Hlprs!

Die tuin van jou.. is die wel toe aan een flinke opknapbeurt? Huur dan hulp in de tuin in via Hlprs! Dan kan jij jouw kostbare tijd tenminste voor andere, leukere, dingen gebruiken! Via ons online platform vind je zo een ervaren tuinman uit Nieuwkoop die bij jou aan de slag kan gaan.

Tuinklussen via Hlprs laten uitvoeren

De tuinhulpen staan te popelen om te starten. Eigenlijk kunnen ze zo'n beetje al het tuinonderhoud voor je uit handen nemen. Zo hoef je geen torenhoge tarieven te betalen voor een hovenier. Neem altijd even contact op, vóór de datum van de klus. Je kan dan de werkzaamheden bespreken en de dag en tijd nog even afstemmen. Via de chatfunctie in het Hlprs portaal is dit hartstikke gemakkelijk. Nadat je alles hebt doorgenomen, kan de helper aan de slag gaan. Aan wat voor werkzaamheden je zoal kan denken? Klussen in de tuin die regelmatig worden uitgevoerd via Hlprs zijn:
Schoffelen en onkruid verwijderen
Struiken snoeien
Tuin winterklaar of zomerklaar maken
Schuttingen plaatsen
... en nog veel meer!
Iedere tuinman in Nieuwkoop hanteert een eigen tarief. Dit kan al vanaf €19,75 per uur zijn. We geven hen een advies, op basis van relevante werkervaring en het aanbod van hoveniers in de omgeving. De betaling? Die voldoe je gemakkelijk, veilig én achteraf middels iDEAL.

Tijd om die tuinman in Nieuwkoop te boeken!

Meer vrije tijd die je vervolgens in jouw goed onderhouden tuin kan doorbrengen. Dat klinkt toch goed?!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Nieuwkoop.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...