Boek nu een tuinman in Nijmegen


Zoek jij een tuinman? Die vind je razendsnel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman in Nijmegen via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze makkelijker voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinman verricht allerlei tuinwerkzaamheden. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? Grote kans dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Zoek je een tuinman in Nijmegen?

Durf je eigenlijk niemand uit te nodigen voor een feestje, omdat je tuin wel een onderhoudsbeurt kan gebruiken? Je vindt gemakkelijk een tuinman in Nijmegen via Hlprs! Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een heg of wat kleine bomen hebt die gesnoeid moeten worden, zonder dat je daar gelijk de hoofdprijs voor betaalt. Wij hebben meerdere tuinhulpen in jouw omgeving beschikbaar die niet kunnen wachten bij jou aan de slag te gaan! Met de cursussen die we aanbieden aan alle helpers, de certificaten die de helpers kunnen behalen als onderdeel van de screening en de beoordelingen van eerdere klanten bieden we een duidelijk beeld van wat de tuinmannen en -vrouwen te bieden hebben. Op die manier kan jij een weloverwogen keuze maken.

Waarom gebruik maken van het Hlprs-platform?

Het Hlprs-platform biedt meerdere voordelen!
Het is mogelijk te kiezen voor onze de Hlprs Happiness Garantie. Als je voor deze garantie kiest, ben je volledig verzekerd in het geval van schade, wordt de tuinman doorbetaald in het geval van ziekte én wordt de vervanging van je sloten vergoed indien de tuinman onverhoopt de sleutel kwijtraakt. Dit alles voor slechts een klein bedrag boven op het uurtarief! En mocht het nu zo zijn dat er uiteindelijk meer geld is betaald dan dat er uitgekeerd is, krijg je een deel terug in de vorm van een tegoedbon. Deze kan je dan weer inzetten voor één van de andere diensten op het platform. Dit gaat namelijk door middel van risk-sharing.
De helpers bepalen zelf hun uurtarief en jij kan dit direct zien. Op die manier kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Rekent de tuinier nu nog wat extra’s voor bijvoorbeeld de afvoer van het tuinafval? Dan wordt dit allemaal vooraf gecommuniceerd door de tuinier wanneer je met hem of haar chat.
De tuinmannen die zich aanbieden via het Hlprs-platform werken natuurlijk wit. Dit doen zij via de Regeling dienstverlening aan huis. Dit levert gelukkig voor jou geen extra gedoe op, omdat Hlprs alle administratie afhandelt. Je hoeft alleen even de uren te checken en vervolgens te betalen via iDEAL of automatische incasso.
Via Hlprs.nl vind je buiten tuinhulpen ook nog gemakkelijk iemand voor alle andere diensten in en rondom het huis. Denk hierbij aan huishoudelijke hulp, klushulp en oppas. Handig, toch?

Wat kan zo’n tuinhulp eigenlijk doen?

Je bepaalt natuurlijk zelf wat de klus is en aan de hand daarvan kunnen de tuiniers kijken of ze deze uit kunnen voeren. Om je toch een beeld te geven van wat er zoal via Hlprs gedaan wordt, hebben we kort wat voorbeelden van vaak voorkomende klussen op een rijtje gezet:
Structureel of periodiek tuinonderhoud
Tuin opruimen
Tuinafval afvoeren
Onkruid weghalen
Snoeiwerkzaamheden
Wanneer het gelukt is een geschikte helper voor jou te vinden, kan je de klus samen nog even bespreken via de chatfunctie op het platform.

Interesse in een tuinman in Nijmegen?

Heb je nog vragen? Neem dan gerust even een kijkje in ons Help Center of stuur een chatbericht!
Houd meer tijd over voor andere -leuke- dingen en boek nu een tuinman in Nijmegen.

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Nijmegen vind je een helper:

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...